Dovlecei umpluți la cuptor: Rețeta care îți asigură un preparat delicios

Beauty
29.08.2020
Autor: Revista Blogurilor

Gătiţi vara sub toate formele, dovleceii sunt un deliciu dacă îi umplem cu carne tocată şi prepaăm un sos cu smântână şi roşii.

Reţeta mâncării gustoase o regăsim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, în lucrarea gastronomiei româneşti “Bucate, vinuri şi obiceiuri româneşti” (Editura Paideia).
CITEȘTE ȘI: De SEZON/ Ce NU știai despre banalul ARDEI COPT
Ingrediente:

1,5 kg dovlecei mai mărişori
2 roşii umplutură
100 g unt
4 ouă
1 legătură mărar
1 ceapă
500 g carne slabă tocată de viţel
sare, piper, după cum vă e voia şi sănătatea
2 ouă se pun… citeste mai mult

Vezi sursa

Articole similare:

Top