Întrebări frecvente despre jocul de Airsoft

Timp Liber
28.07.2021
Autor: Roxana Popa

Airsoft este un joc foarte căutat în rândul tinerilor care vor să își pună la încercare skil-urile dobândite în jocurile virtuale. În cadrul acestui joc se poate simula un conflict militar care aduce laolaltă cel puțin 2 echipe de jucători.

Fiecare echipă luptă să câștige bătălia, dar respectând niște reguli clare pentru a nu pune în pericol ceilalți jucători. La fel ca în orice joc popular, există zeci de întrebări despre Airsoft:

Cum se folosește replica de armă airsoft?

Pentru a te juca Airsoft cu gașca de prieteni, ai nevoie de un cadru bine organizat. Ai la dispoziție câteva locații foarte bune de Airsoft București unde poți începe aventura în acest joc. Arma de airsoft trebuie să fie utilizată cu mare atenție, în caz contrar poate cauza răni, leziuni sau poate provoca orbirea, dacă nu se utilizează un echipament corespunzător.

Armele de airsoft se utilizează doar în spații private, delimitate și special semnalizate pentru acest tip de joc. Nu poți utiliza arma pentru apărare sau protecție în afara terenului de joc. Armele de airsoft trebuie transportate dezarmat, astfel încât să nu existe accidente involuntare. Copiii nu trebuie să aibă acces la arma de airsoft. Cel mai important lucru este să citești cu mare atenție regulile de joc pentru a știi clar cum se utilizează în siguranță replica de armă. Urmărește câteva jocuri ca spectator să întelegi fenomenul.

E nevoie de echipament special?

Da, în jocul de airsoft trebuie să fie utilizat un echipament corespunzător. În caz contrar riscurile sunt foarte mari de expunere a pielii la bilele de cauciuc. Dacă nu ai măcar un echipament de bază pentru acest joc, sunt șanse foarte mari să nu fii primit pe teren.

Ce echipament este necesar pentru airsoft?

În primul rând trebuie să ai ochelari de protecție speciali pentru acest joc. Sunt ochelari care au un grad de protecție sporit împotriva bilelor care pot ajunge la nivelul capului. În regulament e interzisă lovirea la nivelul capului, dar se mai pot întâmpla accidente și nu trebuie să fii expus.

Pe lângă ochelari, este necesar să ai încălțăminte adecvată tipului de teren. Cei mai buni sunt bocancii cu ajutorul cărora poți să alergi prin teren accidentat fără să riști vreo entorsă. Pantaloni lungi și dintr-un material mai gros sunt recomandați dar nu obligatorii și o vestă specială ce permite amortizarea loviturilor pe piele.

Unele lovituri de bile sunt dureroase dacă joci în tricou și se trage destul de aproape. Dacă vrei să fii echipat corespunzător, poți alege din produsele celor de la NRG. Au pregătite numeroase oferte avantajoase pentru orice tip de jucător. De aici te poți echipa ca un adevărat jucător și poți găsi multe accesorii care te tranformă într-un soldat gata de luptă…. citeste mai mult

Vezi sursa

Articole similare:

Top