Trucurile lui chef Sorin Bontea în privința drobului: Detaliul care dă o aromă deosebită preparatului și ce să faci dacă nu ai prapure

Beauty
18.04.2020
Autor: Revista Blogurilor

Sorin Bontea, fostul jurat de la “MasterChef”, care a gătit pentru Madonna, Snoop Dogg şi Nicolas Cage a dezvăluit secretele sale când vine vorba de prepararea mâncărurilor de Paște.

“Pentru această friptură aveţi nevoie de o pulpă de miel întreagă cu os. Aceasta se împănează cu usturoi, se dă cu sare, piper şi cimbru după gust şi se aşează pe un pat de legume: ceapă verde, usturoi verde, ţelină, morcovi, foi de dafin, cozi de pătrunjel şi piper boabe. Se stropeşte totul cu vin roşu. Încercaţi să folosiţi un vin sec, pentru că legumele sunt destul de dul… citeste mai mult

Vezi sursa

Articole similare:

Top