Tot jupân rămâne: Cum i-a surclasat Traian Băsescu pe Liviu Dragnea și Vasile Blaga

Interesant!
30.07.2015
Autor: Cristi Teodorescu

Desi practic a iesit de pe scena politica, fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, i-a invins la puncte pe liderii celor doua formatiuni grele ale momentului. Vasile Blaga de la PNL si Liviu Dragnea de la PSD n-au avut nicio sansa in fata marinarului PMP.

„Intalnire” istorica intre cei mai importanti lideri politici ai momentului. Copresedintele PNL, Vasile Blaga, presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, si conducatorul din umbra al PMP, Traian Basescu, s-au incaierat, asearam in direct, la televizor.
E drept, batalia nu s-a dat intr-un singur platou, ci in trei, la trei posturi diferite, in acelasi timp. Cei trei au vrut sa profite cat mai mult de ocazia unica oferita si s-au atacat reciproc folosind inclusiv vorbe grele. Din studioul B1 tv, unde a fost invitatul jurnalistului Catalin Striblea, Traian Basescu l-a ironizat pe Dragnea, despre care a spus ca este „tipul omului de la tara, istet, crescut intre blocuri”.
Noul lider PSD, invitat la postul Digi 24, nu i-a ramas dator fostului presedinte si l-a atacat spunandu-i ca este „un om in varsta, nefericit, din multe motive si de viata si sentimentale”. In acelasi timp, Vasile Blaga era invitatul lui Rares Bogdan la Realitatea Tv.
Cei trei ideri marcanti de pe scena politica s-au intersectat in intervalul 21-22, castigat detasat de Traian Basescu. Pe segmentul All Urban, in intervalul orar mentionat, interventia acestuia a inregistrat o audienta medie de 1,2 puncte rating. In acelasi timp, la Realitatea TV, Vasile Blaga facea doar 0,5 puncte rating, iar la DIGI 24, Liviu Dragnea inregistra o audienta modesta de numai 0,2 puncte rating, scrie cancan.ro

Articole similare:

Top