Tartă de dovleac: Desertul fin și savuros, care este și o sursă de vitamine și substanțe nutritive

Beauty
30.11.2020
Autor: Revista Blogurilor

Dovleacul este un aliment foarte gustos, care poate fi folosit atât în preparate sărate, cât şi în deserturi, iar cel mai popular soi de la noi din ţară este cel plăcintar. Totodată, el este şi o importantă sursă de vitamine si substanţe nutritive.

Dacă te-ai plictsit de reţeta clasică, încearcă această tartă fină şi savuroasă,
Ingrediente
Pentru blat:

250 g făină
125 g unt 82% grăsime
40 ml apă rece
1 gălbenuş
1 lingură zahăr pudră
1 praf sare

Pentru umplutură:

1 kg dovleac ras
150 g zahăr
3 ouă
200 ml smântână de gătit
1 praf sare
1 linguriţă scor… citeste mai mult

Vezi sursa

Articole similare:

Top