Știai? Ce se întâmplă cu părțile intime ale femeii când face sex

HOT
17.10.2016
Autor: Cristi Teodorescu

Partidele de amor sunt un moment memorabil atât pentru femei, cât și pentru bărbați. De cele mai multe ori, o seară în plus înseamnă o descoperire în plus.

Ei bine, noi îți vom prezenta câteva lucruri care se întâmplă părților tale feminine în timp ce faci dragoste cu partenerul tău.

Citește și: Replici ÎN DIRECT la TV între Traian Băsescu și Alina Gorghiu

Sânii devin mai mari

Sânii femeilor cresc în timpul sexului, deoarece viteza cu care sângele circulă este mai mare. Cât se măresc depinde de la femeie la femeie, iar la sfârșitul contactului sexual sânii revin la mărimea inițială. Prin urmare, nu te aștepta să îți mărești sânii cu cât mai multe partide!

Citește și: Miting cu 50.000 de oameni în București. Când va fi și cine e organizatorul

Clitorisul dispare

Te poți denumi chiar magicianul de sex pentru că ”cel mic” dispare întotdeauna când te afli în zona lui. Înaintea fiecărui orgasm, clitorisul unei femei care înainte era mare și vizibil, acum se retractează ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Nu te panica, e normal și e semn că te îndrepți spre marele O.

Citește și: SONDAJ – Prăpastie mare între PSD și PNL. Surpriză MAJORĂ din partea USR

Vaginul se umflă ca un balon

Chiar înainte de orgasm, primele două jumătăți ale vaginului se umflă. În timp ce o explicație științifică nu există încă, unii cercetători cred că acest fenomen se întâmplă pentru a favoriza organismul de a rămâne însărcinat.

Citește și: Se strânge lațul pentru Oprea. O anchetă dezvoltată de ‘Doi ș’un sfert’ stă să EXPLODEZE

Te umpli de lichid

Nu doar bărbații ejaculează și nu, squirt-ul nu este urină. În timp ce te îndrepți spre orgasm, buretele periutral, cel care înconjoară uretra, se umple cu lichid. Uneori rezultatul se numește ”ejaculat feminin”, declară Doctor Millheiser.

Citește și: UE ameninţă România: Ce riscăm din cauza modificării unei legi
sursa: qbeauty.ro

Articole similare:

Top