Soros da atacul decisiv la CSM!

Interesant!
19.09.2016
Autor: Roxana Popa

Miza pentru alegerile privind viitoarea componenta a Consiliului Superior al Magistraturii pare una mai mare decat oricand. Altfel nu s-ar explica iesirile deja patimase ale unor magistrati care contesta deja procedurile de selectare a „electorilor”, dar si straniul sprijin primit de acestia din urma, relateaza National.

Culmea, „lupta de gherila” declansata pentru preluarea controlului CSM se da intr-o perioada in care Justitia oricum sta pe un butoi de pulbere, dupa ce memorandum-ul asociatiilor de magistrati castiga adepti in toata tara pe zi ce trece, noi si noi Judecatorii si Parchete inscriindu-se pe lista celor care cer demisia ministrului Raluca Pruna.

Magistratii oengisti

CSMEU Soros da atacul decisiv la CSM!Iar spiritele au fost inflamate dupa ce si-au depus candidatura mai multi magistrati recunoscuti atat pentru apartenenta lor la tot felul de fundatii si ONG-uri cu profil juridic, dar mai ales pentru stransa relatie pe care o au cu acea parte a „societatii civile” puternic conectata la „reteaua sorosista”. Si pentru ca „balamucul” organizarii alegerilor CSM sa fie complet, „civilii” care candideaza si-au format in spate galagioase „galerii” formate din tot felul de asociatii finantate public de catre miliardarul George Soros si care nu se sfiesc sa puna o inacceptabila presiune mediatica asupra celorlalti candidati. Asa ca, inca de pe acum, ar trebui sa ne asteptam si dupa alegeri la „circul” de rigoare, existand informatii ca acestea vor fi contestate daca nu ies pe placul societatii civile.

Articole similare:

Top