Sărbătorește 1 Decembrie cu o rețetă românească: Mâncare de fasole cu afumătură

Beauty
01.12.2020
Autor: Revista Blogurilor

Fasolea face parte din meniul tradițional și este un preparat iubit de mulți oameni. Cu ciolan afumat, cu cârnați sau chiar și simplă, acest fel de mâncare este cel mai frecvent pus pe masa de ziua națională a românilor, 1 decembrie. Savurează gustul desăvârşit al fasolei încercând această reţetă!

Ingrediente:

500 g fasole,
½ praz,
1 ceapă,
2 morcovi,
1 ardei gras,
5 roşii,
2-3 cârnaţi afumaţi,
ulei,
cimbru,
sare,
piper.

CITEȘTE ȘI: Humus de fasole: Una din variantele delicioase prin care poți prepara boabele de fasole/ REȚETĂ
Mod de preparare:
Înmoi fasolea c… citeste mai mult

Vezi sursa

Articole similare:

Top