Sandviș cu trei brânze și-un salam

Food and More
17.05.2018
Autor: Revista Blogurilor

Se iau două felii de pâine integrală, din aceea masiv aditivată, de rămâne proaspătă și pufoasă chiar și o lună de zile.

Se pun în prăjitorul de pâine (ăla de-i zice toaster pe la noi) și se rumenesc lejer.
Se pun peste feliile de pâine, neapărat în această ordine: un strat de brânză Cheddar (să aibă cam 4 – 5 mm grosime), o felie de salam no name (cum găsiți în Kaufland “căzăturile” rămase de la felierea salamului), un strat de brânză cu mucegai albastru (marca contează mai puțin, grosimea e importantă: să nu depășească 5 mm), apoi o felie subți… citeste mai mult

Vezi sursa

Articole similare:

Top

revistablogurilor.ro respectă și aplică noua politică de protecție a datelor cu caracter personal și modificările propuse de Regulamentul (UE) 2016/679. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie și al Politicii de confidențialitate. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie, însă nu uita că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

Privacy Settings

When you visit any web site, it may store or retrieve information on your browser, mostly in the form of cookies. Control your personal Cookie Services here.

These cookies allow us to count visits and traffic sources, so we can measure and improve the performance of our site.

We track anonymized user information to improve our website.
  • _ga
  • _gid
  • _gat

Decline all Services
Accept all Services