Prințesa Diana și-a povestit RELAȚIILE SEXUALE: Ce-i scria secretarei sale

Dive
25.03.2017
Autor: Cristi Teodorescu

Au fost făcute publice o serie de scrisori care vor fi licitate în curând, unde se arată că mariajul Prințesei Diana cu Prințul Charles nu a funcționat chiar de la început.

Ceea ce a surprins publicul este faptul că scrisorile, erau adresate de Diana secretarei personale. Iar aceste confesiuni vor fi scoase la licitație în luna aprilie.

Citește și: Marine Le Pen ARUNCĂ Europa în aer, după vizita la Moscova: Ce i-a JURAT lui Vladimir Putin / VIDEO

Ele prezintă anumite detalii intime dezvăluite de Prințesa Diana care sugerează că ea nu are prieteni și că, din dorința de a proteja intimitatea mariajului său, prefera să-i mai facă câte o confesiune secretarei personale, potrivit okmagazine.ro.

Scrisorile datează încă din 15 august 1981, iar Diana dezvăluia că luna ei de miere a fost de fapt o ocazie de a dormi, lucru care spune că nu exista pasiune între ea și Prințul Charles.

Citește și: Kovesi prinde un MEGA TOP în Europa: surpriză de PROPORȚII

Această confesiune a Prințesei nu face decât să întărească opnia oamenilor care spun că Prințul Harry nu ar fi, de fapt, fiul lui Charles, ci al unuia dintre amanții lui Lady Di, James Hewitt.

El a negat recent aceste zvonuri, la un show de televiziune australian. Cei care știu că Diana și Charles n-au prea avut o viață sexuală fericită dau crezare acelor zvonuri ale paternității lui Hewitt.

Citește și: Adrian Severin, mesaj CRUNT pentru Liviu Dragnea: ai o pușcărie foarte grea, dacă pierzi asta

Articole similare:

Top