Pregătiri pentru masa de Paște: De ce să nu iei miel mai mic de 10 kg și de ce să nu îl gătești imediat după ce l-ai tăiat

Beauty
16.04.2020
Autor: Revista Blogurilor

Deşi se găseşte pe tot parcursul anului, în ţara noastră carnea de miel se consumă mai ales de Paşte. Dar este sau nu sănătos să mâncăm miel? Care sunt beneficiile şi cât de mult este prea mult? Şi cum ar fi mai bine să îl preparăm şi să îl mâncăm?

Mieii sunt crescuţi, în general, fără hormoni şi alte medicamente
Ceea ce este foarte bine. Carnea sa este bogată în proteine, iar conţinutul său de grăsimi variază de la o bucată la alta: între 16 şi 20 g de grăsimi la 100 g.
Este o grăsime bogată în acizi graşi saturaţi şi colesterol – de aceea, p… citeste mai mult

Vezi sursa

Articole similare:

Top