Nunta anului în politică are loc azi! Detalii de la cea mai mare petrecere de la Palat

Interesant!
04.07.2015
Autor: Cristi Teodorescu

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, va fi astăzi, pentru a doua oară în viaţă, mire. Şeful deputaţilor şi viitoarea sa soţie, Laura Bumbu, au peste 300 de invitaţi la petrecerea de la luxosul Palat Snagov.

Citește și: EXCLUSIV Ce au găsit procurorii asupra fiicei baronului Adrian Duicu înainte să-i ia la bătaie

Şi ca toată lumea să fie mulţumită, vicele social-democraţilor a comandat mâncare şi băutură de toate felurile şi pentru toate gusturile, din belşug. La stabilimentul de lux unde se ajunge doar cu barca, cel mai slab, să spunem, meniu, costă 85 de euro, mâncare pentru o persoană, plus alţi 20 de euro băutura, tot pe cap de om. Zgonea a plătit şi cei 5.000 de euro care reprezintă chiria pentru noaptea petrecerii. Invitaţii sunt unul şi unul din lumea politicii, a sportului şi din lumea mondenă, aşa că al treilea om din România nu se poate face de râs, fapt pentru care va scoate din bugetul său suma de minimum 36.000 de euro.
Citește și: Elena Udrea a dat uitării arestul. VEZI unde a plecat
Unul dintre marii absenţi de la importantul eveniment va fi nimeni altul decât şeful său de partid, premierul Victor Ponta, care e la Istanbul, acolo unde se reface după operaţia suferită la picior. Valeriu Zgonea a mai fost căsătorit cu Cristina, cu care are o fetiţă, el fiind acum la cea de-a doua însurătoare cu acte în regulă. Viitoarea doamnă Zgonea, Laura Bumbu, a lucrat 7 luni chiar la cabinetul politicianului, la Camera Deputaţilor, după care a fost consilieră a secretarului de stat de la Transporturi, Dragoş Titea, loc de muncă pe care l-a părăsit recent, scrie libertatea.ro

Citește și:O vedetă de la Antena 1 a pozat GOALĂ! Imagini EXPLICITE

^FF7F72565FD9948F2884B961138879FB350A36994A6521FFDC^pimgpsh_fullsize_distr

Articole similare:

Top