EXCLUSIV Ce au găsit procurorii asupra fiicei baronului Adrian Duicu înainte să-i ia la bătaie

Interesant!
04.07.2015
Autor: Cristi Teodorescu

Baronul PSD de Mehedinți, Adrian Duicu, a ținut iar prima știre la televiziuni și pe prima poziție a site-urilor. După ce a fost arestat într-un dosar de corupție în care apare și numele lui Victor Ponta, Duicu a fost, de data aceasta, personaj secundar. Pentru că rolul principal l-a deținut fiica sa cea mare, Adina Duicu. Aceasta a dat bacalaureatul la Orșova, iar la proba de chimie ar fi fost prinsă copiind.

Citește și: INCREDIBIL Fiica baronului Adrian Duicu, prinsă copiind la Bac, a luat la bătaie un procuror / VIDEO

 

Însă, nimic deosebit până aici. Spectacolul a început în afara sălilor de examen. Fiica lui Duicu și mama ei au tăbărât pe polițistul care făcea cercetările în acest caz. L-au lovit cu palmele și cu pumnii și l-au zgâriat.

Adina Duicu a fost acuzată că a copiat cu ajutorul unor căști fără fir, dar, surpriză! La percheziția corporală nu s-a găsit absolut nimic. O femeie procuror a percheziționat-o pe Adina Duicu și a găsit doar o sumă de bani, 300 de lei. În rest, nimic incriminator. Însă, aspectul cel mai important e următorul: procurorii au deja un dosar penal înainte de comiterea acestor fapte și datorită lui au mers la liceul unde s-a susținut proba de bacalaureat.

Citește și: Explicație HALUCINANTĂ a baronului Adrian Duicu după ce fiica și soția au bătut un procuror

REVISTABLOGURILOR.RO vă prezintă, în exclusivitate, procesul verbal întocmit cu această ocazie.

image image (1)

 

Articole similare:

Top