Marian Vanghelie vorbește despre despărțirea de Oana Mizil

Analisti / Jurnalisti Politici
19.07.2015
Autor: Cristi Teodorescu

De câteva zile, presa din România scrie că Marian Vanghelie şi Oana Mizil sunt la un pas de despărţire. Fostul primar din sectorul 5 a explicat, sâmbătă, la România TV, care este adevărul despre relaţia cu Oana Mizil.Surse apropiate cuplului Marian Vanghelie-Oana Mizil susţin că relaţia celor doi nu merge deloc bine şi că, deşi urmează să devină părinţi, ei ar fi la un pas de despărţire. Fostul primar a declarat, la România TV, că nimic din ceea ce se zvoneşte nu este adevărat.

„Nu este nimic adăvarat. Zvonurile nu au legătură cu realitatea. Am alte probleme şi lucruri la care să mă gândesc. Nu este nimic adevărat şi nu înţeleg de ce au apărut asemenea zvonuri”, a spus Marian Vanghelie.

Fostul primar al sectorului 5 al Capitalei a dezvaluit ca dimpotriva, intentioneaza sa duca la un alt nivel relatia cu Oana Mizil, spunand ca vor mai urma si alte evenimente fericite in viata de cuplu, precum botezul si casatoria: „sunt lucruri firesti care se vor intampla, dar lucrurile intime din viata unui om nu trebuie spuse la o emisiune”.
Vanghelie a vrut sa aduca precizari si cu privire la momentul cand s-a cuplat cu Oana Mizil spunand ca ambii erau singuri in acel moment: el, dupa o casnicie de 28 de ani, iar ea, dupa un mariaj esuat cu afaceristul Jimmy Tohme. „Am plecat oficial, ma despartisem de sotia mea de un an de zile, fosta sotie a mea stia, am plecat fara sa ma ascund de nimeni. Atat eu cat si Oana Mizil eram despartiti de asa-zisii sot si sotie, la momentul potrivit. E un lucru normal ca dupa 28 de ani, datorita programului meu, sa te desparti, se intampla si in tarile civilizate” a mai declarat Marian Vanghelie.
Fostul primar a tinut sa sublinieze ca nu s-a aflat niciodata intr-o ipostaza jenanta, si nu si-a inselat sotia, timp de 28 de ani. „Pe mine nu m-ati vazut niciodata la nici un club, la nici un bar si cu nimeni plimbandu-ma pe strazi. M-ati vazut decat cu sotia mea sau Oana MIzil” a precizat Vanghelie.

De asemenea, Marian Vanghelie a lansat un mesaj jurnaliştilor, cerându-le să stea departe de familia sa. „Rugămintea mea este să mă lasaţi în pace. Lăsaţi-mi familia în pace!”, a spus fostul edil.

Marian Vanghelie a fost eliberat din arestul preventiv la începutul lunii aprilie, după cinci luni de arest. El va sta în arest la domiciliu. Dosarul lui Marian Vanghelie a fost trimis în judecată. Fostul primar este acuzat luare de mită, abuz în serviciu şi spălare de bani.

Articole similare:

Top