IMAGINI ȘOCANTE Primele fotografii cu Denisa Manelista, aflată pe moarte

Dive
22.05.2017
Autor: Cristi Teodorescu

Avem primele imagini cu cântăreaţa Denisa Răducu, cunoscută în lumea muzicală sub numele Denisa Manelista, după ce a ajuns în stare critică la spital, scrie spynews.ro.

Artista de doar 27 de ani trece prin momente cumplite! Diagnosticată cu o boală nemiloasă, Denisa este de câteva zile internată într-un spital din Bucureşti, iar starea ei este critică! Paparazzii www.spynews.ro au obţinut, în exclusivitate, primele imagini cu artista după ce a ajuns pe mâinile medicilor, iar Denisa Răducu este de nerecunoscut! Mult mai slabă, palidă şi părăsită de puteri, Denisa este transportată de cadrele medicale cu un cărucior atunci când părăseşte salonul pentru investigaţii medicale sau pentru a i se administra tratamentul complex.

Citește și: Tudorel Toader a trecut la AMENINȚĂRI în cazul SIPA: ‘Voi publica numele celor care au vizitat-o’

În imaginile surprinse de paparazzii spynews.ro, cântăreaţa Denisa este în cărucior, învelită cu o pătură, chipul angelic cu care te cucerea la prima privire este livid, durerea şi tristeţea i se citesc pe chip.

”Lumea plânge când o vede. Boala ei este cumplită, iar acum a ajuns, de multe ori, să nu recunoască pe cei care o vizitează. Sunt momente în care nu știe cine îi este în preajmă și, adeseori, stă și privește în gol, se uită la tavanul camerei, fără nicio țintă”, a declarat pentru www.spynews.ro o sursă apropiată vedetei!

Citește și: Dan Andronic DINAMITEAZĂ România: Cine ar fi ziariștii cu EPOLEȚI

Dacă în urmă cu mai bine de două săptămâni, cântăreaţa Denisa era încrezătoare şi a făcut primele declaraţii în emisiunea „Acces Direct”, despre boala ei  şi mărturisea că suferă de o afecţiune la ficat, de câteva zile, artista abia dacă poate să mai vorbească! Boala a evoluat galopant, iar medicii face tot ce pot pentru a o salva! Artista a fost supusă mai multor intervenţii la nivelul ficatului, însă, pe zi ce trece, este mai slăbită şi schimbată. Abia îi mai recunoaşte pe cei care o vizitează, vorbeşte din ce în ce mai puţin şi nu se mai deplasează singură.

”Denisa pare că nu mai înțelege nimic. Vorbește din ce în ce mai greu, iar efortul de a spune ceva este unul care îi provoacă, la modul evident, probleme. Acum, de ceva vreme, abia mai recunoaște oamenii care vin la ea și preferă să stea nemișcată în pat”, ne-a spus un apropiat de-al vedetei.

Citește și: ALERTĂ – Descinderi DNA la AEP în timpul audierilor din comisie

Articole similare:

Top