Haos la PRIMA TV: Se pregătește un exod în masă al vedetelor

Jurnalisti
05.07.2015
Autor: Cristi Teodorescu

Probleme din ce in ce mai mari la Prima TV! In urma cu cateva zile, s-a aflat ca serialul “Trasnitii”, cel mai longeviv sitcom romanesc, ar putea fi suspendat din grila de programe din cauza neintelegerilor aparute intre echipa de productie si conducerea televiziunii.

Iata insa ca, la cateva zile distanta, incep sa se auda alta voci care sustin ca nu ar fi fost remunerate pentru serviciile prestate. De aceasta data insa, la mijloc nu se mai afla case de productii, ci vedete de prima mana de la Prima TV.
Mai precis, este vorba despre prezentatori de televiziune cu greutate, nume grele si rasunatoare in mass-media de la noi, care au inceput sa isi arate nemultumirea fata de blocajul financiar in care se afla Prima TV.

“Intarzierile salariale au inceput de cateva luni si noi, angajatii, am tot sperat ca o sa se rezolve. La Prima angajatii sau cei care au contracte sunt impartiti pe firme sau platiti pe drepturi de autor. Asta inseamna ca nu exista o regula sau o zi de plata comuna. Partea proasta e ca de aproximativ doua-trei luni problemele acestea au inceput sa deranjeze. S-a cam umplut paharul. Sunt amanate de la plata vedetele despre care se presupune ca ar avea o situatie financiara mai buna si sunt platiti ceilalti. S-a ajuns sa nu mai fi platit pentru munca prestata si cu suma stipulata in contract, ci doar atunci cand dicteaza unii sau altii. Tensiunile si nemultumirile se simt in aer, atmosfera este tensionata. Unii cauta deja sa se mute la alte posturi. Altii, mai rau, stau de teama ca vor pierde banii pe care ii au de primit, sume pentru care au muncit”, a declarat o persoana de la Prima TV, scrie wowbiz.ro

Articole similare:

Top