Hackerii au dat LOVITURA: Au furat următorul film din seria Pirații din Caraibe / VIDEO

Arta si Cultura
16.05.2017
Autor: Cristi Teodorescu

Următorul film din seria „Pirații din Caraibe” ar fi fost furat de hackeri, anunță The Hollywood Reporter, care citează o declarație a CEO-ului Disney, Bob Iger. Potrivit acestuia pirații cibernetici amenință că vor publica online filmul dacă studioul nu plătește o răscumparare.

Citește și: S-au aflat șansele ca Steaua sa ia campionatul, la TAS: Anunțul făcut de la Ligă

Deși Iger nu a dezvăluit despre ce film este vorba și nici despre ce sumă au cerut hackerii, Deadline.com scrie că este vorba de pelicula „Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales”, ultima parte din franciza în care Johnny Depp joacă personajul principal și care ar trebui să aibă premiera în cinematografe pe 25 mai.

Citește și: Descoperire incredibilă a unui avocat: Cum sunt ascultate telefoanele românilor

În urmă cu două săptămâni, hackerul The Dark Overlord a publicat un mesaj online în care anunța că a reuşit să fure primele 10 episoade din cele 13 care compun următorul sezon al serialului „Orange Is The New Black” produs de Netflix și a cerut răscumpărare pentru a nu le publica online. După ce compania nu i-a plătit suma de bani cerută, hackerul „s-a răzbunat” şi a publicat episoadele pe o platformă specializată în partajarea de fişiere video.

Citește și: Concedieri MASIVE: Cum a dat afară un gigant german peste 1000 de români

 

Articole similare:

Top