Fuma canabis, a renunțat la facultate și zicea că e Iisus Hristos: S-a aruncat de pe un coș de fum și a murit

Interesant!
13.02.2017
Autor: Cristi Teodorescu

Un tanar din Anglia, internat intr-un ospiciu, a decedat dupa ce s-a catarat pe cosul de fum al cladirii si s-a aruncat in gol.

Adam Withers, in varsta de 20 de ani, avea o “personalitate paranoiaca” dupa ce a renuntat la facultate si a inceput sa fumeze cannabis, conform Daily Mail.

Citește și: Iohannis avertizat. Kovesi vrea să-i ia locul

El a fost internat la spitalul Epsom, sectia de psihiatrie. Potrivit anchetei, Adam, care “credea ca era Iisus”, a murit din cauza ranilor suferite la cadere.
Adolescentul fusese plasat intr-un centru pentru boli mentale din cauza faptului ca a incercat sa isi omoare una dintre surori, pentru ca spunea ca ea este diavolul.

Citește și: A început RĂZBOIUL: Ruptură totală în PSD (surse)

Pe 9 mai 2014, el s-a ascuns de agentul de paza si s-a a urcat pe cladire, inainte sa se arunce in gol si sa moara din cauza traumatismelor grave pe care le-a suferit la cap.
Conform anchetatorilor, Adam suferea de pshihoza acuta si le-a spus celor care aveau grija de el ca voia sa urce o scara care era plasata langa cosul de fum.

Citește și: SURSE – Se regrupează tabăra lui Liviu Dragnea în PSD

Se pare ca adolescentul nu ar fi vrut sa se sinucida, dar el “a vazut o lumina stralucind pe acoperisul cladirii” si “a primit un mesaj de la Dumnezeu si trebuia sa urce”.

Citește și: FOTO – Liderii PSD IRONIZEAZĂ tricolorul uman din Piaţa Victoriei

Sursa PRO TV

Articole similare:

Top