Fiica unui fost consilier PSD a fost ucisă într-un accident rutier

Politica
03.08.2015
Autor: Cristi Teodorescu

Mihaela Biriș, de 18 ani, fiica lui Gavril Biriș, fost consilier județean PSD și om de afaceri din Șimleu Silvaniei, și-a pierdut viața azi dimineață într-un grav accident petrecut la ora 6.00 la intrarea în Cizer dinspre Plesca, pe DJ 108 G.

Tânăra se afla pe scaunul din dreapta față al autoturismului Dacia Logan care s-a lovit de un cap de pod într-o curbă periculoasă. În autoturismul înmatriculat în Arad, condus de Virgil Popa, de 19 ani, din Șimleu Silvaniei, se mai aflau încă două tinere, Olimpia Popa, de 16 ani, și Olivia Drăgan, de 18 ani.
Mihaela Biriș a murit în ciuda eforturilor depuse de echipajul de pe ambulanță, care a încercat resuscitarea victimei timp de o oră. Avea grave leziuni la cap, politraumatisme și artere rupte.
Olivia Drăgan, din Nușfalău, a fost operată la Spitalul din Zalău în jurul orei 12.00, cu diagnosticul de hematom cerebral. Surse medicale spun că starea ei era critică, cu șanse slabe de a supraviețui.
Olimpia Popa a fost transportată de SMURD la Cluj, cu fracturi multiple la piciorul drept.
Șoferul Virgil Popa a rămas internat la Spitalul Județean Sălaj, dar informațiile sunt că nu a suferit răni grave, care să-i pună viața în pericol.
Inspectoratul de Poliție Județean spune că accidentul s-a produs din cauză că șoferul a adormit la volan, a pătruns pe contrasens, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un cap de pod. Martori oculari spun că autoturismul a intrat cu viteză pe porțiunea de drum periculos, în curbă și în pantă.

Un echipaj al secției de pompieri Șimleu Silvaniei a intervenit pentru a scoate victimele din autoturimul grav avariat. Scena accidentului era îngrozitoare. În mașina complet distrusă, echipajele de intervenția au găsit trupurile inerte ale celor patru tineri.
Pe numele șoferului, polițiștii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.
Preluare: www.graiulsalajului.ro

Articole similare:

Top