Emma Watson a pozat topless: Cum arată sânii lui Hermione din Harry Potter / FOTO HOT

Beauty
12.03.2017
Autor: Cristi Teodorescu

Actrița Emma Watson, cunoscută pentru rolul Hermione din seria de filme Harry Potter, a pozat topless pentru cunoscuta revistă Vanity Fair, într-un pictorial îndrăzneț, relatează publicația britanică The Sun.

Actrița de 26 de ani pozează în ipostaze provocatoare, purtând doar un bolero alb croșetat, decupat în partea din față, și o fustă de aceeași culoare, la care asortează o coafură scurtă, îndrăzneață.

Citește și: DOLIU Simona Halep, cu ochii în lacrimi: Veste teribilă primită în Statele Unite

Pentru coperta revistei, actrița a optat însă pentru o apariție mai cuminte, fiind fotografiată într-o rochie albă cu mâneci fronsate, zâmbind spre cameră.
În interviul ce însoțește pictorialul, Emma mărturisește că rolul său din „The Beauty and the Beast” (Frumoasa și Bestia) a marcat „tranziția” sa spre maturizarea ca femeie.

Citește și: Un nou protest de amploare anunţat duminică: Mii de oameni şi-au anunţat prezenţa în stradă

„Atunci când am terminat (Frumoasa și Bestia), am simțit că am făcut tranziția spre a fi o femeie pe ecrane”, a povestit actrița, cunoscută pentru vederile sale feministe.

Vorbind despre personajul principal, Belle, Emma a declarat că „deși aceasta este în mod clar o prințesă Disney, Belle nu este un personaj pasiv, ci unul responsabil de propriul destin”.

Citește și: Verdict crunt al lui Mircea Badea: ‘Laura Codruţa Kovesi va fi DEMISĂ’

De asemenea, actrița a negat ideea că personajul său ar suferi de Sindromul Stockholm — sindrom în care victima unei răpiri dezvoltă sentimente de încredere sau de iubire față de răpitorul său — atunci când este închis într-un castel uriaș de către Bestie. „Într-un mod ciudat, ea se revoltă față de status quo-ul locului în care trăiește, iar acest lucru m-am inspirat”, a mărturisit Emma.

Citește și: Simona Halep trece peste decesul din familie: victorie CATEGORICĂ
nintchdbpict000305400228

emma-watson-topless-in-risque-vanity-fair-photo-shoot-ahead-of-beauty-and-beast-celebrity-news-showbiz-tv

Emma-Watson-topless

emma-watson-oops-upskirt-pretty-sexy-photo

emma-watson-nipple-slip

c7f7a81b2a6f3ca519b3e0450f4d68ae

4d3550d69931f9209fb3240690880308

Articole similare:

Top