Elena Udrea s-a dezlănțuit la mare. Imagini cu fostul ministru

Dive
06.07.2015
Autor: Roxana Popa

Dupa o perioada dificila, in care cunoscut rigorile inchisorii, trecand apoi din arest la domiciliu in calitatea de cercetata sub control judiciar, fostul Ministru al Dezvoltării și Turismului a incercat sa profite de vacanta mai mult sau mai putin fortata in care se afla, si-a facut bagajele si a luat drumul Litoralului romanesc, relatează wowbiz.ro

Udrea s-a cazat la un hotel de lux din apropierea statiunii Navodari, incercand sa fie cat mai discreta in sejurul de la malul marii.

A reusit doar in parte acest lucru, politicianul dezlantuindu-se in weekend, intr-un lounge-club din zona de nord a statiunii Mamaia.

O iesire pe undeva fireasca dupa clipele grele petrecute la „suferinta” si inaintea unei perioade de foc, Udrea urmand sa dea lupte grele din toamna, pentru a convinge justitia ca este nevinovata in spectaculoasele dosare in care apare in calitate de inculpata.

Cu toate ca declara ca va merge sa-si trateze reumatismul in statiunea Boghis Bai (Salaj), unde ar detine inca jumatate din actiuni, Elena a preferat, se pare, namolul de Marea Neagra, dar mai ales distractia oferita de exclusivistele locatii din Mamaia.

Sambata seara, fosta ministra a iesit la un restaurant mai retras din nord, in compania unor prieteni, dar, atentie!, fara iubitul cu care a fost surprinsa saptamana trecuta in Capitala.

Dupa o cina agreabila, distractia s-a mutat intr-un club-lounge din apropiere, acolo unde se strange, de regula, lumea buna, sambata noaptea.

In respectiva locatie, Udrea s-a dezlantuit! A ciocnit pahar dupa pahar, amestecand sampania scumpa cu vinul alb sau roze si a dansat de mama focului. Piesele de rezistenta care au facut-o efectiv sa sara de pe scaun pe „blonda nationala” au fost varianta melodiei „Saint Tropez” interpretata de bulgarul Azis, dar si noua „capodopera” a Deliei, „Da, mama”.

Versurile bine ticluite de textierii Deliei pentru astfel de momente de destrabalare i-au mers la suflet Elenei, care a inceput sa danseze lasciv, sa se unduiasca in ritmul muzicii si sa se mangaie provocator pe par sub privirile pe jumatate admirative, pe jumatate socate ale celor din jur.

Articole similare:

Top