Dedesubturile numirii Madalinei Puscalau in functia de purtator de cuvant la Cotroceni! Fosta prezentatoare tv a ajuns la Klaus Iohannis prin…

Interesant!
02.09.2016
Autor: Roxana Popa

Madalina Puscalau a devenit purtator de cuvant la Cotroceni dupa ce s-a casatorit cu pilotul favorit al lui Klaus Iohannis.

Fosta realizatoarea tv Madalina Puscalau Dobrovolschi a fost numita purtator de cuvant al lui Klaus Iohannis, la putin timp dupa ce s-a maritat cu pilotul Emil Dobrovoschi, un apropiat al presedintelui. Iohannis si Dobrovolschi sunt originari din Sibiu, iar primul il prefera pe cel de-al doilea in postura de pilot al aeronavei prezidentiale, acestia calatorind des impreuna, relateaza stirilekanald.

Madalina Puscalau, noul purtator de cuvant al lui Iohannis, l-a cunoscut pe Dobrovolschi chiar in timpul unor deplasari externe ale presedintelui, efectuate in calitate de jurnalista. Puscalau si Dobrovolschi au formau un cuplu din toamna lui 2014, dupa ce Madalina divortase de consilierul politic Alex Mazilu, cu care se maritase in 2012.

Prezentatoarea tv a fost atat de indragostita de pilotul TAROM, incat i-a compus o poezie pe care a prezentat-o tuturor: “Cine as fi eu fata tine. Un copac fara frunze/Un cantec fara sunete/O zi fara lumina/Un piept fara inima…..Buze niciodata sarutate/Dimineti fara cer/Fara tine nu as fi. Fara tine nu mai sunt. Eu/Tot ce sunt eu/O parte din tine”. Puscalau si Dobrovoschi au facut nunta in aceasta vara.- See more at: http://www.stirilekanald.ro/madalina-puscalau-a-devenit-purtator-de-cuvant-la-cotroceni-dupa-ce-s-a-casatorit-cu-pilotul-favorit-al-lui-klaus-iohannis-fosta-prezentatoare-s-a-mar_68226.html#sthash.bWzQK0Ya.dpuf

Articole similare:

Top