Decizie HORROR a primăriei. Ce se construiește la locul morții băiețelului mâncat de câini

Interesant!
07.04.2016
Autor: Alexandru Toma

In urma cu doi ani si jumatate, Ionut Anghel, un baietel de patru ani, isi gasea sfarsitul in conditii incredibile: mancat de caini intr-un parc din Capitala!

Locul in care Ionut a fost atacat de caini si muscat pana la moarte se afla la marginea Parcului Tei, pe un loc viran de langa lacul cu acelasi nume. Acum, intregul parc este transformat, acolo se construieste un parc de distractii, care va purta numele “Taramul fermecat”, fiecare zona de agreement fiind denumita dupa un basm, relatează wowbiz.ro

Planul parcului de distractie

In partea stanga a parcului, acolo unde Ionut a fost atacat de caini, ca o culme a ironiei este amplasata  “Casa Groazei”. Conform descrierii de pe site-ul proiectului, aprobat si autorizat de primarie, aceasta se afla in zona 3. “Casa Groazei” – supranumita “Taramul celalalt”, un taram pe al carui traseu curajosii vor fi intampinati de decoratiunile si fiintele fantastice care le vor trezi, fie si numai pentru cateva minute, strigate de groaza, dar si multe rasete si chicote pentru inca o aventura dusa la bun sfarsit”.  Mai mult, alaturi de “casa” se aflat roller coaster-ul numit simbolic “Balaurul cu sapte capete”.

Asa arata locul, conform site-ului proiectului

Conform informatiilor oferite tot pe site-ul proiectului, parcul de distractii va fi gata in circa o luna.

Ionut Anghel se afla cu fratiorul sau si cu bunica in septembrie 2013, in Parcul Tei. Micutul, in joaca lui, s-a indepartat de bunica si a intrat pe un teren viran de la marginea parcului, unde a fost gasit cateva minute mai tarziu, mort, sfasaiat de caini.

Articole similare:

Top