Cuplurile care ascultă muzică împreună au o viață sexuală mai bună

Healthy Living
06.11.2016
Autor: Cristi Teodorescu

Un nou studiu realizat de producătorul de echipamente audio Sonos arată că muzica ascultată tare în locuinţă are un impact pozitiv asupra relaţiilor

La studiul „The Music Makes It Home” au participat 30.000 de oameni din opt ţări. S-a descoperit că în locuinţele în care se ascultă muzică, cuplurile sunt mai fericite şi fac mai mult sex.

Citește și: Gafă de proporţii a lui Kate Middleton pe covorul roşu: Imaginile care ar putea fi interzise / FOTO

„Adevărul este că mulţi oameni împart o casă, dar nu împart multe alte lucruri. S-ar putea ca muzica să fie capabilă să îi readucă pe oameni împreună”, a declarat Daniel J. Levitin, liderul echipei care a realizat studiul şi autorul best-sellerului „Acesta este creierul tău pe muzică”.

În locuinţele în care se ascultă muzică, cuplurile petrec cu trei ore şi 13 minute pe săptămână mai mult timp împreună, potrivit studiului comandat de Sonos. Mai mult, partenerii fac cu 67% mai mult sex decât cei care nu ascultă muzică tare în locuinţă.

Citește și: Nicuşor Dan anunţă implozia propriului partid: ‘USR s-ar putea sparge’

Alte beneficii pentru cupluri aduse de muzica ascultată împreună sunt: partenerii sunt mai fericiţi, gătesc şi fac curăţenie în casă împreună mai des şi sunt mai sănătoşi, datorită faptului că sunt mai activi, potrivit Go4it.

Citește și: Cauzele accidentului îngrozitor de pe Autostrada Soarelui

Sursa: gandul.info

Articole similare:

Top