Cătălin Măruță, un nou mesaj după scandalul cu eleva violată: E majoră, de ce vorbim despre o elevă minoră?

Interesant!
23.07.2015
Autor: Cristi Teodorescu

Catalin Maruta a revenit cu un nou mesaj in legatura cu interviul pe care l-a difuzat la Pro TV cu fata violata din Vaslui.

Citește și: SCANDAL imens după ce eleva violată a apărut la PRO TV! Avocata face acuzații grave

 

„Am fost judecat foarte aspru dupa ce le-am intervievat in direct pe fata agresata din Valeni, jud. Vaslui, si pe mama ei. Desi ele si-au dorit sa apara dupa mediatizarea cazului, desi nicio secunda nu au fost puse in pericol sau in situatii injositoare, ci dimpotriva, au fost incurajate si motivate sa lupte pana obtin dreptate in ciuda presiunilor celor din comuna, desi totul a fost legal si moralmente consider ca e corect ca ea a putut sa spuna ce a vrut, cand a vrut, sa multumeasca celor care i-au demonstrat ca nu lupta singura impotriva unui sistem gandit gresit, asadar la sfarsit eu am fost criticat.

Citește și: Decizie drastică luată de eleva violată de cei 7 vasluieni: Părinții sunt în lacrimi

 

Concluzia dupa ce am discutat cu multi carora incercam sa le aduc argumentele mele a fost ca putini din cei care blamau interviul vazusera momentul. Intelesesera ca fata in cauza era minora. Sau ca nu avem acordul ei sa o difuzam. Ca am mintit-o sau am amagit-o. Intelesesera gresit, dar nu a mai contat.

Citește și: CUTREMURĂTOR Prima apariție tv a elevei violate: Îmi e foarte FRICĂ / VIDEO

Daca asculti ce se spune despre momentul de cateva minute de ieri, incepi sa te indoiesti ca ai vazut bine, ca ai auzit bine. Persoana a zambit in sfarsit, a multumit, este incantata ca nu mai e considerata vinovata pentru abuzul suferit… sau mi s-a parut? Este majora, atunci de ce vorbim de o eleva minora? Avem acordul, discutase cu noi si cu avocata, atunci de ce vorbim despre profitarea de pe urma unei adolescente naive? A fost incurajata si laudata pentru ca le spune si altor tinere sa aiba curaj sa lupte pentru dreptate, sa nu se lase umilite de comunitatea care nu intelege cine a gresit de fapt. Atunci de ce vorbim despre abuzarea ei in direct?

Citește și: Eleva violată a dispărut de acasă

Eu nu stiu sa raspund la intrebarile astea”, a fost noul mesaj transmis de Catalin Maruta.

Articole similare:

Top