BOMBA anului în România: Soțul șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, agent secret

Interesant!
21.02.2016
Autor: Cristi Teodorescu

Surse din cadrul Serviciului de Informatii Externe sustin ca sotul  procurorului sef al DNA, Edouard Kovesi, ar fi fost deconspirat in 2009 ca agent al serviciilor secrete maghiare, AVO. Acesta, un foarte bun prieten cu Zoltan Teszari, patronul de la RDS&RCS, un alt agent sub acoperire al serviciilor maghiare.

Citește și: O celebră jurnalistă din România a încetat din viață la numai 36 de ani

De altfel, Edouard Kovesi a fost angajat ca director de dezvoltare la compania de televiziune prin cablu, internet si telefonie fixa cu un salariu de 7000 de euro lunar. Este foarte interesant de precizat faptul ca sotul Laurei Codruța Kovesi a “aterizat” in acest post cu atributii tehnice desi meseria lui este de instructor de parasutism, informeaza ancheteonline.ro.

Citește și: ANAF dă lovitura finală Antena 3: Nu mai e cale de întoarcere

Acest fapt denota ca Edourd Kovesi a primit pozitia din cadrul RDS&RCS probabil pentru a-si acoperi activitatile de spionaj din cadrul serviciilor secrete maghiare.

Ne putem pune, firesc intrebarea, oare presedintele Traian Băsescu nu a fost informat de situatia in care se afla sotul Laurei Kovesi, in conditiile in care aceasta  a indeplinit  atatia ani functii atat de importante ( procuror general si apoi procuror sef al DNA) in institutiile statului? Nu este insa un secret faptul ca Basescu este un apropiat al lui Zoltan Teszari, cei doi fiind vazuti in diferite medii, scrie onlinereport.ro

Citește și: Șeful Trustului Intact a plecat de la discuțiile cu ANAF: Cum a reușit să provoace iar revoltă

Articole similare:

Top