Alina Gorghiu vrea să fie mămică: Aș la renunța la orice…

Interesant!
15.07.2015
Autor: Alexandru Toma

Co-preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a vorbit deschis într-un interviu pentru ziarulring.ro. Avocat şi om politic, Alina Gorghiu a făcut o mărturisire despre planurile sale de viitor şi a recunoscut că intenţionează ca în curând să devină mămică. Deputatul a spus că timpul este cel mai mare duşman al său şi cu greu reuşeşte să se ocupe de viaţa personală. Alina Gorghiu are 37 de ani şi este cel mai tânăr preşedinte din istoria Partidului Naţional Liberal, dar şi prima femeie care ajunge într-o astfel de poziţie, cu o vechime de 12 ani în PNL.

„Reuşesc să mă ocup de mine printre picături. Nu mă plâng însă pentru că am știut ce mă așteaptă ca om politic. Nu m-am aşteptat totuşi ca dramele pe care le-am trăit ca femeie să fie exploatate atât de mizerabil politic. Iubesc copiii şi întotdeauna mi-am dorit să am cel puţin unul al meu. Până acum nu am avut acest noroc. Aş renunţa la orice pentru a fi mamă, dar, din păcate, acest lucru nu ţine de voință. Sigur, soarta mă va ajuta în curând să reuşesc”, spune Alina Gorghiu.

****

Dacă dăm total la o parte latura de politician, cine este Omul Alina Gorghiu?

Cei care ajung să mă cunoască personal îmi spun că „normalitatea” mea îi surprinde. Da, sunt un om normal, cu mai mult umor decât se așteaptă cei cu care interacționez pentru prima dată. Umorul, vă mărturisesc, mă ajută să trec cu bine peste încercările pe care le presupune o carieră politică. După o zi lungă de muncă, mă detensionează să merg pe jos până acasă. Sunt o fire deschisă și îmi place să stau de vorbă cu oamenii, să aflu cum văd ei lucrurile.

Cât timp mai are pentru ea Femeia Alina Gorghiu?

Din păcate, foarte puțin. Reușesc să mă ocup de mine printre picături. Nu mă plâng însă pentru că am știut ce mă așteaptă ca om politic. Nu m-am așteptat totuși ca dramele pe care le-am trăit ca femeie să fie exploatate atât de mizerabil politic. Iubesc copiii și întotdeauna mi-am dorit să am cel puțin unul al meu. Până acum nu am avut acest noroc. Aș renunța la orice pentru a fi mamă, dar, din păcate, acest lucru nu ține de voință. Sigur, soarta mă va ajuta în curând să reușesc.

Cum și unde vă place să vă petreceți timpul liber?

Acasă la părinți, la Curtea de Argeș, este locul unde îmi încarc bateriile. Deși nu reușesc să stau cu ei atât cât mi-aș dori, îmi face bine să-mi revăd părinții. Tata este cel mai important consultant politic al meu, urmărește aparițiile mele publice, le analizează și nu ezită să mă critice atunci când consideră că am greșit. Când am o oră sau două la dispoziție, încerc să fac mișcare: merg pe bicicletă, merg pe jos, înot.

Unde vă vedeți peste cinci ani?

Peste cinci ani mi-aș dori să deschid televizorul și să văd cât mai puține știri despre copii sau bătrâni care mor cu zile în spitale, accidente grave pentru că șoselele sunt pline de gropi, familii care nu își pot întreține copiii… Nu știu ce poziție politică voi avea atunci, dar știu sigur că voi trăi în România. Sunt optimistă și cred că vom reuși să facem din România un loc în care oamenii își doresc să trăiască și să își întemeieze familii, un loc unde să le poată oferi celor dragi toate cele necesare unui trai decent, civilizat.

Articole similare:

Top