Cum se prepară Krapfen, gogoșile extrem de pufoase care îți îndulesc ziua/ REȚETĂ

Beauty
24.05.2020
Autor: Revista Blogurilor

Krapfen sunt acei gogoşi extrem de pufoşi, cu marginea mai albă şi cu diferite umpluturi.

Îi mai găsim şi sub denumirea de berlineze. Deşi sunt prăjiţi în mult ulei, aceşti gogoşi absorb o cantitate mică de grăsime, fapt care le permite să rămână pufoşi, iar datorită untului din compoziţie ţi se topesc în gură. Odată încercată această reţetă, te vei îndrăgosti pe loc de acest dulce aromat.
10 bucăţi 1h dificultate medie
Ingrediente pentru gogoşi Krapfen

500 g făină
40 g drojdie proaspătă
60 ml lapte rece+60 ml apă fierbinte
60 g unt
3 gălbenuşuri
2 o… citeste mai mult

Vezi sursa

Articole similare:

Top