Asta e OTRAVA care ni se dă la restaurant: O porție are până la 14 aditivi și 40 de grame de sare

InfoCons a făcut un studiu cu privire la ingredientele și valorile nutriționale ale preparatelor din categoria „Ciorbe ce se comercializează în restaurante” și a descoperit ciorbe cu până la 14 aditivi și 38,8 grame de sare pe porție… Citește continuarea AICI…
Articole similare:
Revoluție în industria mașinilor electrice: Baterii care oferă o autonomie de până la 4.800 de kilometri cu o singură încărcare

Văzut drept salvatorul României, Ilie Bolojan nu vrea să fie prim-ministru

Au aruncat România în aer: USR dă dovadă, conform stenogramelor, de incompetență crasă

Nicușor Dan s-a săturat: Schimbă strategia negocierilor de la Cotroceni

De Ziua Rusiei, Nicușor Dan instigă la război: ‘Singurul limbaj pe care Rusia îl înţelege este forţa’

Ion Iliescu are cancer
