Protestele antigratiere s-au transformat in proteste anti-Ghita

Jurnalisti
29.01.2017
Autor: Roxana Popa

Cateva mii de persoane s-au adunat din nou, ieri, in Piata Universitatii din Bucuresti, pentru a protesta fata de proiectele de ordonanta de urgenta din domeniul Justitiei. Ca de obicei, au existat si derapaje…

Ca si la manifestatiile anterioare, protestatarii au afisat pancarte cu mesaje precum: „Mandatati sa reprezentati, nu sa abuzati“, „Grup infractional, treci la tribunal“, „NU gratiere, DA scoli si spitale“, „Referendum“, „STOP Coruptiei“ sau „Fara penali la guvernare“. Altii purtau pancarte si steaguri tricolore, relateaza National.

Din acest grup multicolor s-a distins un tanar care are ce are cu Romania TV si parea a fi sustinut de mai multi protestatari. Corina Dragotescu, care se afla in Piata Universitatii tocmai din partea acestui canal TV, il intreaba pe tanar de ce vrea inchiderea Romania TV si Antena 3. „Vreau sa zic buna seara puscariasului Ghita. Romania TV face o instigare politica“, a spus tanarul care abia se auzea. „Oamenii latra aici, in timp ce cainii tac. Aceasta este imaginea democratiei. Cred ca domnul Klaus Iohannis este acum fericit“, a adaugat Corina Dragotescu din mijlocul protestarilor.

 • Cristea Mihai

  NU MAI MANIPULATI POPULATIA CU STIRI FALSE . DE CE NU SE SCRIE DE LEGILE NEDREPTE CARE AU LA BAZA DOSARELE PENALE IN CARE ESTE IMPLICAT DRAGNEA, TARICEANU SI MULTI ALTI DIN PSD, ALDE ETC ZICETI ADEVARUL NU-L MASCATI CU STIRI CARE DUC LA DISTORSIONARE ADEVARULUI SA VA FIE RUSINE

  • Stefan Sebastian Udrea

   Mihai, dupa cum bine poti observa, majoritatea celor care posteaza aici o fac sub felurite denumiri sau porecle. De aici si limbajul in care gasesc de cuviinta sa se exprime. Se afirma ca s-ar evalua fiecare comentariu si din acest punct de vedere. Eronat, deoarece mai degraba ii evalueaza pe cei care stiu sa se exprime si nu insulta. A sustine o idee in mod argumentat nu te obliga automat sa utilizezi un limbaj agresiv.

 • beraru din colţ

  Ce-aţi facut, baieţi, aţi schimbat … „”tema”, ca jolannis?
  Dar, chiar, ce-a fost fâsâiala, asta de miting… no name, no face, no number ???
  Vedeţi, dacă nu v-a mai instigat herr kalus,
  s-a ales … praful !?!

  • right now

   Berare, esti beat de prost. Ba vita, au fost 50000.

   • beraru din colţ

    Vită-i mă-ta, iar tu ești un nou !
    Unde-au fost 50.000, poate la finala de la AO ?!?

    • Right Now

     Vita esti tu ba retardatule. Au fost 50 de mii cretinule. Toate televiziunile au zis asta. Chiar si gunoaiele la care tu te uiti.

Articole similare:

Top

Fii la curent cu cele mai interesante ştiri din blogosfera românească.

Urmărește revistablogurilor.ro pe Facebook

×