Protestele antigratiere s-au transformat in proteste anti-Ghita

Jurnalisti
29.01.2017
Autor: Roxana Popa

Cateva mii de persoane s-au adunat din nou, ieri, in Piata Universitatii din Bucuresti, pentru a protesta fata de proiectele de ordonanta de urgenta din domeniul Justitiei. Ca de obicei, au existat si derapaje…

Ca si la manifestatiile anterioare, protestatarii au afisat pancarte cu mesaje precum: „Mandatati sa reprezentati, nu sa abuzati“, „Grup infractional, treci la tribunal“, „NU gratiere, DA scoli si spitale“, „Referendum“, „STOP Coruptiei“ sau „Fara penali la guvernare“. Altii purtau pancarte si steaguri tricolore, relateaza National.

Din acest grup multicolor s-a distins un tanar care are ce are cu Romania TV si parea a fi sustinut de mai multi protestatari. Corina Dragotescu, care se afla in Piata Universitatii tocmai din partea acestui canal TV, il intreaba pe tanar de ce vrea inchiderea Romania TV si Antena 3. „Vreau sa zic buna seara puscariasului Ghita. Romania TV face o instigare politica“, a spus tanarul care abia se auzea. „Oamenii latra aici, in timp ce cainii tac. Aceasta este imaginea democratiei. Cred ca domnul Klaus Iohannis este acum fericit“, a adaugat Corina Dragotescu din mijlocul protestarilor.

Articole similare:

Top

Fii la curent cu cele mai interesante ştiri din blogosfera românească.

Urmărește revistablogurilor.ro pe Facebook

×