Bill Gates lansează un avertisment FĂRĂ PRECEDENT: Vor muri zeci de milioane de oameni / VIDEO

Green
20.02.2017
Autor: Cristi Teodorescu

Bill Gates a lansat un avertisment care dă fiori pe şira spinării. Cel mai bogat om al planetei a declarat, în cadrul celei de-a 53-a ediţie a Conferinţei de Securitate de la Munchen, că riscul unui atac bioterorist este enorm.

Potrivit lui Gates, principala amenințare de securitate este legată de epidemii care pot ucide zeci de milioane de oameni. Tehnologia permite acum unui terorist să recreeze virusul variolic, pe calculator, sau o formă de gripă extrem de agresivă, iar prin inginerie genetică le poate sintetiza, scrie The Guardian.

Citește și: Mega-scandalul mafiei imobiliare de la Timișoara: Fostul primar rupe tăcerea

Până de curând, amenințările bio-teroriste au fost mai puțin luate în calcul, pentru că producerea unor ”arme mortale” necesita experți și laboratoare uriașe, ușor de depistat. În ultimii cinci ani, progresele în biologia celulară și miniaturizarea echipamentelor fac tot mai plauzibil scenariul unui atac bioterorist, care ar destabiliza zone întregi.
Un virus cu răspândire aerogenă ar ucide peste 30 de milioane de oameni.

Citește și: Băsescu îl SOMEAZĂ pe Grindeanu: ‘Trebuie să PLECE’! Declarații DURE despre Codrin Ștefănescu

„Fie că se va întâmpla printr-un capriciu al naturii sau de o mână teroristă, epidemiologii avertizează că un agent patogen propagat în aer poate ucide 30 de milioane de oameni în mai puţin de un an de zile. Iar ei spun că există probabilitatea ca lumea să experimenteze un astfel de focar în următorii 10 sau 15 ani”, a spus Gates, care s-a aflat în premieră la conferinţa de la Munchen.

Citește și: Folosești telefonul sau tableta înainte de culcare? Iată la ce pericole te expui

S-a mai întâmplat, în 1918, când a fost un virus natural, acum ar putea fi unul creat în laborator, a conchis Bill Gates. Limitarea unei astfel de epidemii ar fi posibilă cu ajutorul vaccinării și a medicației anti-virale, dar omenirea trebuie să fie pregătită, pentru o mobilizare fără precedent într-un astfel de caz.

Citește și: Se anunță un nou miting important împotriva lui Klaus Iohannis

sursa: observator.tv

 • Mirciulescu Despina

  asta este un criminal ! el a fost cel care a lansat ideea sa se creeze vaccinuri ca sa moara mai mult de jumatate din populatia planetei, si acum vine sa ce ???!!! sa ne vaite ca vom muri din cauza lui ???!! e o vorba romaneasca, foarte adevarata > cine sapa groapa altuia, cade singur in ea ! asa ca, ai grija musiu gate !!!

  • Valerica

   Javra asta de Gate a epuizat toate mijloacele prin care sa injumatateasca omenirea si acuma le da idei teroristilor!

 • theacher04

  ..Da ! Asa este ! Si are dreptate marele si genialul Bill ~__Daaar~..Si vazut strict prin prisma razboiului care din fericire sau poate din nefericire pt. unii inca Nu se prefigureaza in viitor aceste arme biologice desi detestate de unii sint totusi de preferat celor Nucleare deoarece sunt arme silentioase si curate in felul sau, adica nu produc efecte secundare catastrofale pe termen lung precum cele cu izotopi radioactivi_..Ha~Ha~Ha~..Iar exemplul cel mai elecovent este dat de celebra gripa spaniola care a facut ravagii nimicitoare in toata lumea imediat dupa sf. primului razboi mondial_..Gurile rele dar si dogmaticii cei religiosi ne zic ca ar fi fost o palma din partea Zeilor data omenirii ca pedeapsa pt. acel razboi si care a ucis mai multi oameni decit in tot acel razboi mizerabil_..ceea ce ne arata noua comentatorilor dar si celor care ~indragesc~ razbelele, cit de eficace si silentioase in felul LOR sunt aceste arme vii pina la urma-urmei !!..E adevarat ca-e si putina suferinta pina iti dai sfirsitul cel obstesc insa din punct de vedere etic dar si Ecologic mai ales pt. planeta noastra merita aprecierea si respectul nostru dragi cetateni~….NuuuuU~~~~~~~~~~~~~~”?”

 • Daniela Ciobeica

  Asta se doreste a fi un avertisment sau o incercare de convingere ca daca nu ne vaccinam crapam?
  Intreb de curiozitate, cunoscand ca esti un sustinator si sponsor al metodelor de reducere a populatiei la nivel global!…!

Articole similare:

Top

Fii la curent cu cele mai interesante ştiri din blogosfera românească.

Urmărește revistablogurilor.ro pe Facebook

×