Vrei să joci cu Ilie Năstase: Te costă 10.000 de euro

Business
29.07.2015
Autor: Cristi Teodorescu

Are ceasuri în valoare de 150.000 de euro, bijuterii de încă 100.000 de euro și tablouri de 150.000 de euro. E doar o parte din averea celui mai excentric și cunoscut senator al României.

Oficial a lăsat racheta de tenis din mână în 1985, însă de-atunci încântă publicul cu prestaţiile sale în meciurile demonstrative alături de alte foste glorii ale tenisului. Ilie Năstase face bani frumoşi din tenis şi după retragere.

A câştigat în jur de 2 milioane de euro din tenis, are 69 de ani şi, din când în când, mai are puseuri de tensiune.
Spre exemplu, anul acesta, Ilie Năstase a „punctat” trei meciuri demonstrative, dintre care unul în România. Astfel, în perioada 18-19 iulie, Nasty s-a duelat cu Sergi Bruguera, Henri Leconte şi Mansour Bahrami, la Real Club de Polo din Barcelona, iar pentru cele două zile acesta se pare că ar fi primit în jur de 15.000 de euro.

Săptămâna aceasta, “Generalul” a fost invitat de onoare la Gstaad, cu prilejul aniversării a 100 de ani de tenis în oraşul elveţian, iar duminică a jucat un meci demonstrativ alături de alte legende ale tenisului mondial sau austriac, precum Marc Rosset, Alex Corretja, Marco Chiudinelli. Cum era de aşteptat, Năstase a încasat din nou o sumă frumuşică, de peste 10.000 de euro, scrie click.ro

Articole similare:

Top