Vine APOCALIPSA: S-a stabilit data sfârșitului lumii / VIDEO

Interesant!
19.09.2016
Autor: Cristi Teodorescu

Scapă cine poate! Adepții teoriilor conspiraționiste spun că ne-a rămas foarte puțin timp de evacuare de pe Terra, mai precis câteva luni. După care planeta noastră devine istorie, fiind distrusă de celebra planetă nevăzută din sistemul nostru solar, așa-numita Planetă X, pe care astronomii și amatorii de mistere o vânează de zeci de ani.

Planeta X, cunoscută și ca Nibiru, a stârnit numeroase dezbateri atât printre cercetători, cât și prin adepții teoriilor conspirației.

Citește și: Se schimbă Codul Rutier. Polițiștii avertizează: Pietonii vor fi în pericol

Ideea că Planeta X va aduce sfârșitul lumii, intrând în coliziune cu Pământul, e una din vremuri antice, fiind pomenită inițial de către sumerieni, cu 5.000 ani înaintea erei noastre.

Acum adepții teoriei conspirației, care presupun că NASA știe de multă vreme de existența planetei X, sunt convinși că profețiile străvechi sunt la un pas de îndeplinire.

Citește și: Senatorul, fost ofițer SRI, vine cu DEZVĂLUIRILE promise despre procurorul lui Victor Ponta

Un canal YouTube a postat recent imagini din timpul eclipsei de lună în care susține că se vede umbra planetei Nibiru. Aceasta ar fi o dovadă că Planeta X se apropie tot mai mult de Terra și coliziunea este iminentă.

Citește și: Singurul cosmonaut român este putred de bogat. Soţia lui a dezvăluit averea familiei Prunariu

Articole similare:

Top