VIDEO ȘOCANT Un român l-a RUPT ÎN BĂTAIE pe un terorist din atentatul din Londra: I-am dat un basket de l-am zăpăcit! Florin, făcăleţul ăla tare de sub masă du-te și adu-l încoa’!

Interesant!
04.06.2017
Autor: Cristi Teodorescu

Un român care lucra în zona atacului de sâmbătă seara de la Londra a surprins momentele dramatice de imediat după atentat. El a reuşit chiar să-l lovească pe unul dintre terorişti. Românul și-a povestit impresiile pe Facebook, unde a postat și un filmuleț. Vă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoţional.

„Oameni buni, ferească Dumnezeu ce e aici! Doi terorişti taie lumea pe stradă. Uitaţi ce e aici! Câţi au omorât, fraţilor. Eram la muncă. Uitaţi ce i-au făcut unuia. Of!

Citește și: CTP l-a DESFIINȚAT pe ambasadorul României în Marea Britanie: ‘Declarație IMBECILĂ’

I-am dat în cap! I-am dat cu basketul (coș – n.r.) în cap! I-am dat un basket de l-am zăpăcit!

Du-te şi adu parul care e sub masă! Florin, făcăleţul ăla tare de sub masă du-te și adu-l încoa’!”

Florin Morariu e din Iași și se află în Anglia de un an și jumătate, unde lucrează la o brutărie. El a povestit într-un interviu pentru actualdecluj.ro cum s-au petrecut lucrurile, sâmbătă seara, și cum a dat nas în nas cu unul dintre atacatori.

Citește și: Mesaj DE SENZAȚIE al lui Gigi Becali pentru câștigătoarea emisiunii ‘Românii au talent’

Era la muncă împreună cu un coleg din Croația și cu un alt român, Florin. Își făceau treaba obișnuită când au auzit din stradă țipete. S-au uitat pe geam și au văzut zeci de oameni alergând înfricoșați. Apoi s-au trezit cu două turiste care băteau disperate în geam să le lase să intre. Le-a deschis ușa și fetele au apucat să spună că de la London Bridge coboară niște oameni cu cuțite și taie lumea pe stradă.

Citește și: Primele IMAGINI cu teroriștii care au lovit Londra (+18)

„Am ieșit și noi, le-am lăsat înăuntru și le-am spus să stea acolo. Am luat două navete de astea și-am plecat înspre locul din care veneau oameni în alergare. (…). Văd în stânga, la vreo cinci metri, patru persoane, un cetățean simplu flancat de alți doi, iar din spate vine un al treilea. Apoi îl văd pe cel din dreapta că începe să-l taie cu cuțitul. M-am dus spre ei, am aruncat cu o navetă, aveam două. M-am apropiat, iar cu a doua navetă l-am lovit pe unul dintre ei în cap, în zona feței. Imediat a apărut poliția și mi-au strigat prin portavoce să plec că aruncă grenadă”, a povestit Florin Morariu pentru actualdecluj.ro.

Citește și: Veste IMPORTANTĂ: Ce alimente NU trebuie să consumi dimineața, pe stomacul gol

Și presa britanică scrie despre românul care l-ar fi lovit pe un atacator în cap cu un coș și care ar fi adăpostit 20 de persoane în brutărie. Britanicii spun că românul este aclamat ca un erou. El a povestit și pentru Associated Press cum s-au petrecut lucrurile.

Citește și: Donald Trump, mesaj ZGUDUITOR după atentatul de la Londra: ‘Noi suntem GATA’
sursa: Digi24

Articole similare:

Top