VIDEO ȘOCANT: Madonna a dezbrăcat o minoră de 17 ani pe scenă / 18+

Dive
19.03.2016
Autor: Cristi Teodorescu

Aflata in turneu in Australia, Madonna nu s-a putut abtine sa nu faca valuri. La spectacolul din Brisbane, cantareata a dezbracat o fana, pe scena.
Multi dintre spectatori si-au declarant surprinderea prin mesaje postate pe Twitter. In timp ce altii s-au intrebat daca nu cumva artista ar putea fi data in judecata pentru gestul indecent. Insa admiratoarea ei, in varsta de 17 ani, a declarat ca nu se simte umilita de incident, ci dimpotriva.

Citește și: Devenită deja celebră, Alina Petre lovește din nou: Împotriva cui a mai depus denunț la DNA

În ciuda acestui derapaj, tânăra, identificată de presa australiană drept modelul Josephine Georgiou, în vârstă de 17 ani, nu s-a arătat deranjată de gestul vedetei, declarând că s-a simţit excelent pe scenă alături de Madonna, fără a fi umilită.
Madonna a reuşit să intrige încă o dată spiritele după ce, în timpul unui concert susţinut în Australia, a dezbrăcat o fană pe care a chemat-o pe scenă şi i-a expus unul dintre sâni. În ciuda acestui derapaj, tânăra, identificată de presa australiană drept modelul Josephine Georgiou, în vârstă de 17 ani, nu s-a arătat deranjată de gestul vedetei, declarând că s-a simţit excelent pe scenă alături de Madonna, fără a fi umilită.

Citește și: Cristian Tudor Popescu: Acum ştim de ce Daniel Morar zicea de Kovesi că nu e competentă

„Numai eu decid dacă am fost sau nu umilită“ „Nu a fost vorba de intenţii rele, ci de dragoste şi distracţie. Mama mea cânta piese ale Madonnei de când eram mică, o idolatrizam. Numai eu decid dacă am fost sau nu umilită. De ce toţi spun că aş fi umilită de propriul meu corp? Nu cred că sânul meu reprezintă o mare problemă. Nu a reprezentat mare lucru“, a spus tânăra, citată de „Daily Mail“. Josephine Georgiou a declarat că a suferit o „defecţiune a garderobei“, aceasta purtând unul dintre corsetele mamei, iar singurul motiv pentru care a părut surprinsă era că se afla lângă idolul ei. „Am văzut-o pe Madonna cum se uita la mine şi zâmbea, ca mai apoi o doamnă să vină şi să mă întrebe dacă îmi place să dansez şi dacă ştiu ce cântec se aude. Madonna a chemat un fan pe scenă şi aşa am ajuns acolo“, a mai povestit Josephine, care a specificat că şi-a schimbat biletele pe care dăduse 99 de dolari cu unele în valoare de 500 de dolari pentru a ajunge mai aproape de scenă.

Citește și: Atac suburban la adresa unei jurnaliste: Ţărancă proastă! Ochelaristo, dacă-ţi trag una te lipesc…

„E genul de fată pe care vrei să o pălmuieşti peste fund. Trage! (n.r. – moment în care Madonna a dezbrăcat-o pe tânără). Îmi cer scuze, hărţuire sexuală! Poţi să îmi faci acelaşi lucru. Mult noroc“, a zis Madonna în timp ce se afla cu Josephine Georgiou pe scenă.

Citește și: DRAMĂ la Therme București! O elevă de 8 ani s-a înecat, cazul e mușamalizat

În acest caz, Madonna se poate confrunta cu posibilitatea unei acuzaţii de agresiune sexuală, mai ales după ce avocaţi australieni s-au sesizat şi au declarat că dacă această mişcare s-a realizat fără consimţământul celeilalte persoane se pot impune acuzaţii. „De ce aş vrea să o dau în judecată pe Madonna pentru cel mai bun moment al vieţii mele? A fost cea mai bună seară din viaţa mea. M-a numit model Victoria’s Secret în tot timpul în care am fost pe scenă, a fost măgulitor“, a mai zis ea.

Citește și: DOLIU Un mare actor a fost găsit mort în casă de către un prieten / VIDEO

Articole similare:

Top