VIDEO Singurul pește din lume care se spală pe dinți / VIDEO

Interesant!
12.01.2017
Autor: Cristi Teodorescu

Un pește cu o lungime de un metru, de la acvariul din Nagoya, Japonia, a devenit atât de apropiat de oameni că în prezent cere să fie mângâiat și să fie spălat pe dinți de îngrijitorul său, scrie agenția Kyodo.

Peștele răpitor grouper, din familia Serranidae, de la Acvariul Public din Nagoya, vine aproape de peretele bazinului său atunci când se apropie îngrijitorul său, Hitoshi Okamoto, în vârstă de 35 de ani.

Citește și: Kovesi a IZBUCNIT în sala de judecată la procesul cu Antena 3: DEZVĂLUIRI din interior

Nu am mai întâlnit un pește care să se obișnuiască atât de mult cu oamenii, a spus Okamoto.

Relația de apropiere a celor doi a început la o lună după ce peștele a fost mutat aici de la acvariul din Ise, prefectura Mie, în 2014. Pentru că peștele nu reușea să mănânce la timp și ținea gura deschisă, îngrijitorul a încercat să-i introducă el mâncarea și a observat că peștelui îi place acest lucru.

Citește și: Fiecare cu spp-ul lui. Ce servicii de PROTECȚIE preferă demnitarii PSD și de ce

Ulterior, contactul special al peștelui cu îngrijitorul său a ajuns anul acesta la un nivel nou, acela de … spălare a dinților. Pentru că are dinți foarte ascuțiți, doar Okamoto poate să atingă dinții acestui pește, din întreg personalul acvariului din Nagoya.

Citește și: Denunțătorul ministrului de Interne face noi dezvăluiri: Favorita lui Dragnea, apreciată de Cioloș

Poate că peștele a descoperit că se simte bine dacă este atins de mâna umană, la fel cum este atins de înotătoarele peștelui buzat curățitor care are rolul de a curăța de paraziți peștii grouper, a spus Tetsuo Kuwamura, profesor specializat în comportamentul peștilor la Chukyo University din Aichi, prefectura Nagoya.

Citește și: FOTO – Victor Ciutacu îl DISTRUGE pe Florian Coldea: Poată vă saltă de pe stradă

Articole similare:

Top