VIDEO Episcopii încep să se revolte: ATAC curajos al prelatului de la Giurgiu împotriva lui Klaus Iohannis

Analisti / Jurnalisti Politici
18.10.2021
Autor: Cristi Teodorescu

Preasfințitul Ambrozie, episcopul Giurgiului, a lansat un atac fără precedent împotriva președintelui Klaus Iohannis și le-a transmis enoriașilor să nu se grăbească să se vaccineze.

”Singurul proiect de țară din ultimii 30 de ani a fost Catedrala Mântuirii Neamului. Președintele țării, care nu face nimic pentru țară și care dezbină, a venit la Comana, s-a plimbat cu bicicleta dar n-a intrat la Mănăstire, unde e înmormântat voievodul Vlad Țepeș. Nu-i interesează biserica. Sfidare peste sfidare, oameni corupți, pe care i-a desemnat miniștri și prim-miniștri, n-au făcut pentru țară.
Sunt de 21 de ani episcop și i-am văzut pe toți președinții. Chiar și liberii cugetători. Toți președinții de după 1990 se duceau să se închine la Sf. Parascheva, erau alături de popor. Pe-ăștia nu-i îngăduie sf. Parascheva să vină pentru că sunt mincinoși și nu iubesc poporul.
Dumnezeu nu se lasă batjocorit, așa cum a zis Patriarhul anul trecut. Și pentru toate rugăciunile celor care vin la biserică și la mănăstiri, nu se poate să nu-i dea jos pe nemernicii ăștia care ne conduc, care nu sunt vrednici de încrederea noastră… Citește continuarea AICI…

Articole similare:

Top