VIDEO Carmen Iohannis s-a dat în spectacol la Sibiu: A dansat, ca la 20 de ani, pe melodiile celor da la Voltaj și ale lui Smiley

Dive
16.09.2016
Autor: Cristi Teodorescu

Soția președintelui României, Carmen Iohannis, a dansat și a fredonat joi seara în timpul melodiilor lui Smiley și ale trupei Voltaj, la gala premiilor muzicale românești Media Music Awards.

Carmen Iohannis a preferat două melodii, și anume „Acasă” a lui Smiley și „Ca la 20 de ani” interpretată de Voltaj.

Citește și: Simona Halep, în scandal cu vecinii. Ce lovitură imobiliară vrea să dea în Constanța

Întrebată de corespondentul AGERPRES cum i s-a părut Media Music Awards, ea a spus „foarte frumos”.

Soția șefului statului s-a distrat împreună cu prietenele sale timp de câteva ore, la o tribună aflată la distanță destul de mare de scenă. Carmen Iohannis a dansat, fredonat și-a făcut și fotografii în timpul recitalurilor unora din cei 31 de artiști prezenți la Media Music Awards, evenimentul muzical numărul doi în România în 2016 după „Untold” de la Cluj, potrivit organizatorilor.

Citește și: Cristian Tudor Popescu ştie viitorul premier: ‘E un câştig pentru România’

În vecinătatea grupului acesteia, a fost spectator la show-ul muzical Ghiță Ciobanul, personajul din reclamele unei companii de telefonie mobilă, însoțit de alte două persoane.

Soția președintelui a plecat de la Media Music Awards aproape de miezul nopții, înainte de ultima piesă din show, a celor de la Carla’s Dreams.

Citește și: Reacția Valentinei Pelinel, după ce Boureanu și-a bătut fiica

Articole similare:

Top