Videanu a făcut furori la mare. Cum a fost surprins de paparazzi

Politica
05.08.2015
Autor: Roxana Popa

Adio, vacanţe pe Coasta de Azur sau în Caraibe! De când procurorii DNA au dat iama printre ei, politicienii ţării îşi dau întâlnire pe Litoralul românesc.

Şi-au luat soţiile şi au ales, cum era de aşteptat, cea mai la modă staţiune de la malul mării, Mamaia. Adriean Videanu s-a bronzat, şi-a făcut freza în valuri şi n-a scăpat de bliţurile curioşilor. Adriean Videanu (53 de ani) e mare fan al plajei din Mamaia. Asta de când are averea sub sechestru şi nu mai poate merge pe Coasta de Azur. Reporterii Click! l-au surprins, weekend-ul trecut, în timp ce se bălăcea de mama-focului în mare.

videanu 2

Politicianul a mers pe o plajă de fiţe şi, pentru că  şezlongurile n-au fost pe placul lui, a ales un imens baldachin, în care să poată lenevi în voie. Fostul ministru a fost însoţit de soţia lui, Mioriţa (48 de ani), care a preferat însă să facă plajă toată ziua şi nu s-a dezlipit de baldachin. Doamna lui Videanu se poate lăuda cu o siluetă de invidiat, pe care a ţinut-o însă departe de ochii curioşilor.

videanu 1

 

N-a fost asta o problemă pentru politician, care s-a avântat singur în valurile înspumate. A înotat, şi-a făcut freza, şi-a scos apa din urechi şi a zâmbit frumos la poze, mai ales că la malul mării o domnişoară apăsa cu patos pe butonul de fotografiat al telefonului mobil.

videanu 3

 

Pe plajă, fostul edil al Capitalei s-a întâlnit şi cu un amic. Cei doi s-au salutat, au râs la câteva glumiţe şi şi-au admirat reciproc bronzul. Valurile l-au obosit în aşa hal, că atunci când a ajuns pe baldachin a căscat încontinuu şi aproape l-a furat somnul.

Adriean Videanu

 Fostul ministru al Economiei a fost arestat preventiv la 31 ianuarie 2015, în dosarul de urmărire penală deschis pe numele fostei şefe DIICOT, Alina Bica. Videanu e acuzat că a fost favorizat de aceasta, pe vremea când era procuror- şef la DIICOT. Bica ar fi ridicat, abuziv, un sechestru asigurător instituit de stat asupra unor acţiuni deţinute de Videanu la firma sa, Titan Mar SA. Măsura i-a permis lui Adriean Videanu să vândă acţiunile, în valoare de 277.000 de lei, şi să scape de executare silită. Fostul ministru a stat în arest doar o săptămână, fiind cercetat apoi sub control judiciar. Videanu mai este cercetat într-un dosar de punere în pericol a sistemului energetic naţional, alături de Varujan Vosganian.

Articole similare:

Top