Victoria Beckham a început să-și vândă hainele în supermarketuri

Beauty
12.04.2017
Autor: Cristi Teodorescu

Fosta membră Spice Girls, devenită creatoare de modă, Victoria Beckham, vinde de acum linia sa vestimentară în supermarketurile Target, după modelul Versace cu H&M și Kate Moss cu Topshop, relatează AFP.

Aceste creații din supermarketuri sunt foarte căutate de clienții pasionați de modă dar care nu-și permit să frecventeze buticurile de lux.

Citește și: Haos în subteran: O conductă RADET a INUNDAT metroul din București

„În mod normal nu sunt împătimit, dar această linie este INCREDIBILĂ!”, a scris luni un blogger din New York pe Twitter.

Colecția „VB x Target” (Victoria Beckham for Target) marchează prima incursiune a creatoarei de modă în supermarketuri, cu o colecție pentru femei și copii. Este pentru prima dată când britanica creează o linie pentru copii, inspirată de fiica sa foarte elegantă de cinci ani, Harper.

Citește și: Ipoteză EXPLOZIVĂ: Elena Udrea îl amenință pe Traian Băsescu cu închisoarea

„Sunt bulversată de răspunsurile voastre”, a reacționat Victoria Beckham, 42 de ani, pe Twitter, după lansarea colecției sale de duminică. „Vă mulțumesc pentru răbdare și sunt dezolată pentru frustrările voastre!”, a adăugat soția fostului fotbalist David Beckham.

După campania sa de promovare din rândul actrițelor, modelelor și altor celebrități, multe articole erau pe terminate pe site-ul său de internet marți.

Citește și: Ministrul Muncii anunță introducerea IMPOZITULUI pe gospodărie: Este sistemul american

Fanii au fost foarte atrași de prețurile abordabile — între 6 și 70 de dolari dar cele mai multe de sub 40 de dolari — care contrastează puternic cu cele cu patru cifre ale rochiilor sau cu cele cu trei cifre ale top-urilor pe care le vinde de obicei în colecțiile pret-a-porter.

Însă într-un magazin Target din Tribeca, Manhattan, un cartier unde mulți clienți au mijloacele financiare pentru a-și permite linia originală a Victoriei Beckham, unele cliente au exprimat îndoieli.

Citește și: ULTIMA ORĂ: Descoperire crucială despre atacul asupra echipei Borussia Dortmund

„Sunt o mare admiratoare a Victoriei Beckham. Dar nu a acestor lucruri”, a spus Crystal, care lucrează în lumea modei, criticând materialele utilizate.

„Îmi place foarte mult acest portocaliu care îl folosește”, a declarat pe de altă parte o clientă care a cumpărat mai multe creații originale ale Victoriei Beckham.

Citește și: ProTV bate orice RECORD: cea mai mare audiență din istoria României

Articole similare:

Top