Vestor oferă şansa profesionalizării în domeniul investiţiilor

Business
06.07.2023
Autor: Alexandru Toma
Vestor Romania

Sloganul Vestor România este ”trade like an investor”, adică tranzacționează ca un investitor, pentru că exact asta oferă cursurile acestei reputate firme de training: o pregătire aplicată și dedicată pentru ca oricine, cu sau fără cunoștințe financiare anterioare, să poată să devină un investitor profesionist, indiferent de suma cu care vrea să demareze după ce a parcurs cursurile și a devenit informat și stăpân pe situație.

Într-o lume plină de oferte de „nerefuzat” care se dovedesc a fi, cele mai multe, păcăleli, a avea parte de cursuri profesioniste și pe baze științifice este o șansă. Iar Vestor a adus în România această șansă de a învăța de la brokeri adevărați, cu experiență reală de pe piața investițiilor.

Domeniul îi atrage pe mulți, mulți se laudă că îl pot preda și face înțeles, dar cine a trecut prin cursurile Vestor face imediat diferența între cursurile făcute după ureche și care se găsesc peste tot în mediul online, sau cursurile profesioniste și structurate de la Vestor.

Vestor face echipă între trainer și cursant. Cei doi lucrează împreună pentru dezvoltarea personală a cursantului, iar exemplificările oferite de trainer din propriile sale confruntări cu piața valorează mai mult decât orice altceva. Cursantul află de situații reale, de felul cum au fost gestionate crizele economice și riscurile și cum o situație aparent nefavorabilă a fost întoarsă în favoarea investitorului. Totul la prima mână, din propria experiență a trainerului care nu este un teoretician care nu a investit nimic în viața lui, ci este un practicant asiduu al acelor lucruri pe care le predă și cursantului său.

Cel mai bun profesor este cel care întrupează ceea ce predă și care își practică propriile teorii, iar la Vestor cursanții învață lucruri verificate în practică, învață să efectueze mișcări pe care și trainerul le efectuează, un avantaj uriaș față de a asimila doar teorii și păreri despre subiect. Vestor nu lucrează cu păreri, ci cu fapte, cu experiență directă și verificată, iar acest lucru este unic și poziționează Vestor în topul firmelor de training din România.

Comunicarea directă, de la trainer la cursant, deschiderea și transparența totală, aplicarea în chestiuni practice a tuturor elementelor învățate și posibilitatea de a-l ghida pe cursant de la alfabetul investitorilor până la nivelurile aprofundate ale brokerului, reprezintă de aceea atuurile de incontestabile ale Vestor România…. citeste mai mult

Vezi sursa

Articole similare:

Top