Vertu a lansat noi telefoane de lux, mai ieftine: Prețurile încep de la 4.200 de dolari / FOTO

Interesant!
10.08.2016
Autor: Cristi Teodorescu

Producătorul de smartphone-uri de lux, Vertu, a lansat trei noi telefoane inteligente din linia Aster, cu preţuri mai accesibile. Cel mai ieftin model costă 4.200 de dolari.

Cum ne-am obişnuit deja la producătorii de lux, şi aceste telefoane vin cu hardware de acum doi ani, precum chipset Snapdragon 801 (prezent pe Samsung Galaxy S5) şi sistem de operare Android 5.1 Lollipop. Este, totuşi, de notat şi apreciat faptul că display-urile sunt protejate cu cristal safir.

Citește și: HALUCINANT Cu cine s-a trezit Lia Olguța Vasilescu în sala de judecată

Singurele lucruri care atrag atenţia la cele trei noi modele, în afară de preţ, sunt materialele din care sunt realizate carcasele. Cel mai ieftin smartphone Vertu al momentului are spatele acoperit cu „material textil italian foarte rezistent”, disponibil în culorile albastru, roz şi negru.
Mai sunt disponibile un model cu carcasă acoperită cu piele de şarpe, care costă 7.400 de dolari, şi unul acoperit cu piele de aligator, care are un preţ de 10.100 de dolari.

Citește și: DOLIU în fotbalul românesc: Un fost mare fotbalist şi antrenor a încetat din viaţă

Aceste preţuri sunt mici după standardele Vertu. Cel mai scump model de smartphone pe care compania îl vinde în acest moment este Vertu Signature Touch, cu piele de viţel Sky Blue, la preţul de 19.800 de dolari. Carcasa telefonului este realizată din titan, iar unele elemente sunt ornate cu aur roşu. Potrivit Vertu, pielea care este folosită pe telefon provine de la viţei crescuţi în Alpi.

Citește și: Alegere neinspirată? Ce scria pe avionul cu care a fost adus sicriul cu Regina Ana în România / FOTO

Trebuie precizat că smartphone-urile nu sunt cele mai scumpe telefoane din portofoliul Vertu. Compania vinde dumbphone-uri cu diverse accesorii şi ornamente care costă mai mult de 30.000 de dolari.

Citește și: DEZVĂLUIRI din interior: Cine împiedică revenirea lui Crin Antonescu în politică
image-2

Vertu-Aster-148
sursa: go4it.ro

Articole similare:

Top