Vedetă de la Antena 1, topless la mare / FOTO HOT

Dive
17.08.2016
Autor: Cristi Teodorescu

Devenită, deopotrivă, cea mai iubită, dar și cea mai urâtă concurentă din reality-show-ul matrimonial ”Temptations Island – Insula Iubirii”, de la Antena 1, bruneta Elena Stroe a încercat, pe cât i-a fost posibil, să își ascundă cât mai mult formele. Cu toate acestea, reporterii Spynews.ro au intrat în posesia fotografiei care o arată în toată splendoarea ei, așa cum a mai văzut-o doar ispita Tomiță.

Citește și: Gigi Becali îi desfiinţează pe stelişti după umilinţa cu City: ‘Mai bine mă las de fotbal’

Elena Stroe a spus, în nenumărate rânduri, că, deși este mândră de formele ei, și-ar dori totuși și o îmbunătățire: mai exact, vrea o pereche de silicoane pentru a avea un bust, cu adevărat, impresionant, ea fiind ușor nemulțumită de dimensiunea actuală a decolteului. Din acest motiv, pare-se, a și refuzat, până acum, să apară în pictoriale în care dezvelea partea de sus a corpului.

Citește și: Un celebru avocat dă verdictul: Elena Udrea şi Alina Bica vor primi ani grei de puşcărie

Cu toate acestea, zilele trecutre, sigură fiind că nu va fi obswervată de nimeni și dorindu-și un bronz uniform, fără urme care să ”deranjeze”, pe una din plajele mai retrase ale Litoralului, focoasa brunetă care s-a bucurat de atingerile tandre ale ”ispitei” Tomiță a renunțat la sutienul costumului de baie. Și, în timp ce butona de zor la telefonul mobil, Elena și-a expus, cu generozitate sânii care, deși mici, păreau fermi și… bine bronzați.

Citește și: FOTO – Carmen Iohannis, schimbare de look: cum arată acum Prima Doamnă

Elena a cochetat, o perioadă, și cu actoria, ea fiind aleasă, dintre alte tinere, să apară, într-un rol mărunt, într-o producție de la Hollywood filmată în Bulgaria, ”300 – Rise of an Empire”. Mai mult, ea s-a făcut remarcată și într-o serie de pictoriale fierbinți.

Citește și: Antrenorul lotului de gimnastică rupe TĂCEREA: o face praf pe Larisa Iordache

elena2jpg img img2191-copyjpg

Articole similare:

Top