Vedetă de la Antena 1, în stare gravă în spital: Medicii nu știu ce are prezentatoarea

Dive
03.09.2015
Autor: Cristi Teodorescu

Sora Nicoletei Luciu a ajuns la spital. Iuliana (28 de ani) a lipsit de la emisiunea «Acces Direct», marți (1 septembrie) și se află în continuare internată, fără să știe ce are.

Citește și: S-au bronzat fără sutien pe terenul de rugby în București / FOTO HOT

Simona Gherghe i-a anunțat pe telespectatori că sora Nicoletei Luciu are probleme de sănătate. Iuliana a publicat o imagine de pe patul de spital cu branula în mână și un mesaj pentru a le mulțumi fanilor ei că o sprijină în aceste moment grele.

Citește și: Astea sunt cele mai tari selfie-uri făcute de românce: Made în Oltenia, Banat și București / FOTO HOT

Nu este prima dată când bruneta ajunge la spital în condiții suspecte. Anul trecut a fost luată cu ambulanța chiar din platorile emisiunii. Iuliana le-a transmis un mesaj de pe patul de spital admiratorilor ei: „Am avut și zile mai bune”.

Citește și: Nicio rușine: S-au dezbrăcat la birou și în camera de cămin / FOTO HOT

Vedeta nu știe ce are și așteaptă cu nerăbdare rezultatele analizelor: „Anul trecut eram bine. Era început de sezon Acces Direct…Acum sunt pe un pat de spital, internată, mă simt puțin mai bine, datorită medicilor. Zilele trecute am fost foarte rău, nu m-am putut ridica din pat! Încă nu știu exact ce am, aștept rezultatul analizelor. Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje și pentru că vă gândiți la mine. Cât de curând sper să mă întorc la Acces!”.

Citește și: Ele sunt cele mai perverse doctorițe: Stau dezbrăcate în cabinet! Le știi? / FOTO HOT

Articole similare:

Top