Unul dintre cei mai apreciați artiști spune că se tratează de dependență sexuală

Interesant!
05.08.2016
Autor: Cristi Teodorescu

Cântărețul de hard rock britanic în vârstă de 67 de ani, Ozzy Osbourne, a dezvăluit că urmează o terapie împotriva dependenței sexuale și că încearcă să se împace cu soția sa, Sharon, relatează AFP.

„De șase ani mă confrunt cu o dependență sexuală”, a scris pe pagina sa de Facebook cântărețul, supranumit „părintele heavy metal” alături de trupa sa Black Sabbath.

Citește și: Traian Băsescu cutremură SRI și vorbește despre ȘANTAJ: ‘Florian Coldea voia să mă țină agățat’

„Sunt copleșit de rușine gândindu-mă la ceea ce i-am făcut familiei mele prin comportamentul meu. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru soția mea incredibilă care se află alături de mine pentru a mă susține”, adaugă Ozzy Osbourne a cărui familie este cunoscută din emisiunea de reality show ‘The Osbournes’, difuzată de MTV.

Sharon Osbourne, căsătorită de 34 de ani cu Ozzy, a anunțat separarea lor în mai. Însă cuplul, unul dintre cele mai trainice din lumea rockului, a sperat de atunci în reconciliere.

Citește și: Horia Simu se auto-denunţă în direct: ‘I-am dat șpagă șefului ANAF’

Ozzy Osbourne și-a recunoscut dependența de sex după ce o stilistă din Los Angeles, Michelle Pugh, a mărturisit că este una din amantele lui. Potrivit declarațiilor sale, acordate revistei People, Ozzy Osbourne a cucerit-o în turneul său din 2011, când s-a ocupat de coafura vedetei rock.

Citește și: Erdogan a scăpat ca prin urechile acului: De ce rebelii nu au doborât avionul în noaptea puciului

Articole similare:

Top