Una dintre cele mai valoroase și îndrăgite handbaliste s-a retras de la națională

Dive
05.01.2017
Autor: Cristi Teodorescu

Portarul Paula Ungureanu (36 ani) și-a anunțat, miercuri, pe Facebook, retragerea din echipa națională de handbal feminin, cu care a ocupat locul 5 la Campionatul European din Suedia, în luna decembrie.

”A fost ultimul turneu final în culorile echipei naționale! Vă mulțumesc tuturor!”, a scris în rețeaua de socializare Ungureanu, care evoluează la CSM București. Paula a transmis acest mesaj alături de o imagine în care apare împreună cu Denisa Dedu, predându-i astfel simbolic ștafeta în poarta naționalei.

Citește și: Descoperire ULUITOARE: Un nou organ, identificat în corpul uman. ‘Biblia’ anatomiei trebuie rescrisă

Paula Ungureanu a câștigat trei medalii cu echipa națională, argint în 2005 și bronz în 2015 la Campionatul Mondial, precum și bronz în 2010 la Campionatul European. De asemenea, a jucat o finală de Champions League cu Oltchim Râmnicu Vâlcea în 2010.

Născută la Brașov, Paula Rădulescu (Ungureanu prin căsătorie, n. red.) a jucat în cariera sa la Universitatea Remin Deva, Hypo Niederoesterreich, Dunaferr NK, Podravka Koprivnica, Oltchim Râmnicu Vâlcea, HCM Baia Mare și din vară joacă la CSM București.

Citește și: NERĂBDARE: Cine este PRIMUL ministru prezent la birou

Paula Ungureanu a fost prezentă miercuri, alături de celelalte componente ale lotului echipei naționale, la premierea pentru clasarea pe locul 5 la EURO 2016, efectuată de unul dintre sponsorii federației.

FRH i-a mulțumit simplu Paulei pentru contribuția adusă la performanțele echipei naționale printr-o postare pe Facebook.

Citește și: Ce nu s-a văzut la TV: Semnalul de război dat de Iohannis

Articole similare:

Top