Uite cât te costă ca să fii vecin cu Klaus Iohannis

Interesant!
30.07.2015
Autor: Cristi Teodorescu

Un profesor de fizică din Sibiu încearcă, zilele astea, să găsească un chiriaş pentru casa cu cinci camere şi dependinţe situată în dreapta proprietăţii deţinute de familia Klaus şi Carmen Iohannis.

Cunoscut ca unul dintre cei mai iubiţi profesori de fizică de la Liceul Gheorghe Lazăr, acolo unde este actualul loc de muncă al soţiei preşedintelui, profesorul Ungureanu şi soţia sa se aflau în cercul de prieteni ai lui Klaus Iohannis. Doar întâmplarea a făcut să devină şi vecini, ambii cumpărând casele alăturate de pe strada Bâlea.

Plecat din Sibiu de aproape 20 de ani, profesorul Mihai Ungureanu nu mai foloseşte imobilul aflat chiar după gardul din dreapta al casei preşedintelui Klaus Iohannis. Cum Ungureanu locuieşte acum în SUA, iniţial a avut intenţia de a vinde casa de pe strada Bâlea. Ulterior a renunţat la această idee, preferând să închirieze frumoasa vilă.
Nu a fost tocmai uşor, pentru că persoanele care doreau să închirieze acest spaţiu generos se temeau că la SPP-iştii s-ar fi opus înfiinţării unor birouri sau a unui restaurant vecin cu locuinţa pe care o păzesc zi şi noapte. Prin urmare, casa şi grădina familiei Ungureanu sunt oferite spre închiriere unei familii pentru suma de 600 de euro lunar plus cheltuieli de întreţinere. Până în prezent, un posibil chiriaş nu a fost găsit, aşa că profesorul Ungureanu s-a adresat şi unor agenţii imobiliare, sperând ca până la sfârşitul săptămânii să găsească un chiriaş, scrie libertatea.ro

Articole similare:

Top