Twitter pentru sistemul iOS funcționeză și în mod nocturn

Interesant!
24.08.2016
Autor: Cristi Teodorescu

La câteva săptămâni după lansarea funcției de lucru ”mod nocturn” a aplicației mobile a Twitter pentru sistemele Android, cei de la Twitter au lansat respectiva funcție și pentru dispozitivele Apple, scriu theverge.com și digitaltrends.com.

Această funcționalitate oferă utilizatorului o mai bună vizualizare a aplicației în spații întunecate pe ecranele dispozitivelor mobile atunci când acestea se află în locuri întunecate, existând funcții de pornire și oprire a ”modului nocturn”, așa cum este denumită facilitatea.

Citește și: CUTREMUR puternic în Italia. UPDATE: Cel puțin 14 morți/ FOTO&VIDEO

Anterior, Twitter a introdus mai multe opțiuni de filtrare a mesajelor tweet, astfel încât utilizatorul să poată vizualiza doar acele mesaje care îl interesează.

Dezvoltatorul Joachim Verges, care a fost angajat anul trecut la Twitter, este cel care a lucrat în echipa care s-a ocupat de implementarea acestei funcții, după ce a obținut un adevărat succes cu aplicația Falcon Pro Twitter pentru sistemele de Android.

Citește și: Liviu Dragnea a fost turnat la DNA: ‘colegii’ de dosar au recunoscut TOT

Aplicația Falcon Pro Twitter avea această funcție de lucru ”mod de noapte”. În iulie funcționalitatea a fost inclusă în versiunea de Android a aplicației mobile Twitter, iar după o perioadă de testare a fost introdusă și în aplicația mobilă a Twitter destinată sistemelor Apple.

Citește și: Armata turcă a INVADAT Siria. Operațiune de amploare în Nordul Siriei/ UPDATE

Articole similare:

Top