TUPEU Cristi Borcea a abordat-o și pe fina sa, o cunoscută vedetă tv

Dive
06.02.2016
Autor: Cristi Teodorescu

S-a specualt prin presa de monden ca Iulia Albu ar fi avut un fel de relatie cu Cristi Borcea. Fostul actionar de la Dinamo este nasul cuplului Iulia – Mihai Albu si se pare ca a incercat sa o cunoasca pe fina indeaproape.

Desi n-a marturisit pe fata, Iulia Albu a dezvaluit ca au existat niste lucruri „deplasate”, iar ele au dus la racirea relatiilor dintre ea si familia Borcea.

Citește și: David Beckham și Victoria au divorțat: Trebuie să împartă 1 miliard de dolari

„Eu prefer sa nu vorbesc de acest subiect. Evident ca au existat niste lucruri care m-au facut pe mine sa ma distantez de ei. Totusi, spre norocul meu, am avut si alta pereche de nasi, asa ca Mikaela are niste parinti spirituali. Cristi si Mihaela au fost clientii tatalui meu de foarte mult timp si erau prieteni comuni pentru mine si Mihai. Intr-adevar, a existat ceva acolo, dar nu vreau sa intru in detalii pentru ca nu imi place. Au fost niste lucruri care in mod cert s-au intamplat. Mie imi plac alt tip de barbati, culti, eleganti.

Citește și: Jurnalistă de la televiziunea publică, agresată sexual în timpul unei transmisiuni în direct / VIDEO

Eu cred ca tine de verticalitatea fiecaruia sa intrerupa anumite legaturi atunci cand lucrurile depasesc o anumita granita. Au existat niste lucruri care m-au indepartat foarte mult de ei, si de el si de Mihaela. Oricum, e bine ca si-au dorit altele.”, a spus Iulia Albu despre presupusa relatie cu nasul Cristi Borcea la Kanal D.

Citește și: Orașul din nordul României care e printre cele mai recomandate destinații de vacanță în Europa

Articole similare:

Top