Traian Băsescu a fost bătut! Cine i-a aplicat corecția fizică

Politica
06.07.2015
Autor: Cristi Teodorescu

Era un copil neastâmpărat şi se băga printre fiarele betoniştilor de la unitatea militară specială de construcţii. Ca să nu se rănească, unul dintre militari i-a tras una la fund şi l-a trimis acasă. Asta își amintește militarul Neacşu A. Neacşu, la vârsta de 83 de ani, despre Traian Băsescu. El a participat la realizarea a două depozite imense, pentru rezerve speciale în caz de război, unul în Covasna şi altul în Murfatlar, judeţul Constanţa.

“Domnule, la vremea respectivă familia Băsescu era acolo, Dumitru Băsescu era maior la unitatea de tancuri. Eu eram la unitatea de construcţii speciale, tot acolo. La vremea aceea Traian avea 5 ani, în anul 1956, şi locuiau în imediata vecinătate a şantierului”, îşi aminteşte “tata Neacşu”. Depozitul despre care vorbeşte pensionarul este unul de arme şi mai există şi acum lângă unitatea militară din Murfatlar.

“Într-o zi îl găsesc pe copil, pe Traian, băgat între fiarele betoniştilor. Ţepii metalici sunt periculoşi şi pentru un adult, cu atât mai mult pentru un copil… M-am enervat şi i-am tras una sau două la fund. A rupt-o la fugă spre casă. Dar să ştiţi că nu a plâns…”, şi-a mai amintit Neacşu Alexandru Neacşu, scrie libertatea.ro

Articole similare:

Top